In her shoes

Land:
  • Verenigde Staten
Genre:
  • Tragikomedie
Publiek: Alle leeftijden
Jaar: 2005
Release: 30/11/2005
Duur: 2u11
Synopsis : Het verhaal van twee zussen die absoluut niets met elkaar gemeen hebben behalve hun schoenmaat. De sexy Maggie Feller, een onverantwoord fuifnummer, kan nooit langer dan een paar dagen een job houden. Haar belangrijkste troef is haar uiterlijk: geen enkele man kan haar weerstaan. Rose Feller werkt als advocate voor een zeer gereputeerd kantoor. Ze is een echte huismus, heeft een gebrek aan zelfvertrouwen en ligt altijd in de clinch met haar weegschaal. Wanneer Maggie - naast het appartement, het geld en de auto van Rose - ook nog eens haar vriendje 'leent', is voor de advocate de maat vol en verliezen de eens zo hechte zusjes elkaar uit het oog... Zal zusterliefde de rivaliteit overwinnen?
  • /10 U moet aangemeld zijn om een rating te geven
    8.0/10 20 Ratings - 20 Recensies

Mening van de communityvan de film In her shoes

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen toevoegen Maak een account aan
gepubliceerd op 31 mei 2010
Het betere genre-werk, dat moet je sowieso toegeven. Een 'Sex&the city meets Working Girl'-ladies night film met alle toeters en bellen incluis. Ontwricht eén-ouder-gezinnetje met een yin-yang zusterpaar dat na een enkele zeer foute beslissingen tot inzicht komt. Diaz gaat van gemeen en dom naar haar ontwapenende mooie zelf, Toni Collette is haar serieuze tegenpool, maar het is Shirley MacLaine die met de prijzen gaat lopen. Fijne ontspanning.

gepubliceerd op 23 september 2008
we vonden deze film niet echt goed, nogal saai ...er zijn veel betere in dit genre. we vonden zelfs de moed niet om hem helemaal uit te kijken.

gepubliceerd op 7 maart 2006
super zalige film maar ..... is hij al uit op dvd

gepubliceerd op 11 februari 2006
Ik vond de film nogal saai en een luchtig verhaal deze film krijgt van mij een 4 op tien

gepubliceerd op 24 januari 2006
Ik vindt de film heel goed!!!

Delen

Volg Cinebel