Man on a Ledge

Land:
  • Verenigde Staten
Genre:
  • Thriller
Publiek: Alle leeftijden
Jaar: 2012
Release: 15/02/2012
Duur: 1u42
Synopsis : Nick Cassidy was een eerlijke politieman. Nu zit hij achter slot en grendel voor een misdaad die hij niet gepleegd heeft. Wanhopig grijpt hij de kans om te ontsnappen. Enkele uren later staat hij, fris geschoren en in duur kostuum, op een vensterbank hoog boven New York City. Terwijl de menigte nieuwsgierigen aanzwelt, zet de politie de buurt af en wordt op vraag van Nick de knappe onderhandelaarster Lydia Anderson ter plaatse geroepen. Maar niemand weet dat Lydia een essentiële pion is Nicks gewaagde plan om zijn onschuld te bewijzen…
  • /10 U moet aangemeld zijn om een rating te geven
    7.1/10 11 Ratings - 10 Recensies

Trailersvan de film Man on a Ledge

Mening van de communityvan de film Man on a Ledge

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen toevoegen Maak een account aan
gepubliceerd op 30 september 2012
Van alle filmen die ik onlangs had gekocht verwachtte ik het minste van deze. Maar wat een topper is dit zeg. Spannend, maar wel doordacht verhaal, iets wat je nooit zou verwachten. Ook puike vertolkingen van de ganse cast. Ik heb echt genoten van dit pareltje en kan hem zodoende warm aanbevelen.

gepubliceerd op 14 maart 2012
Aanvaardbare thriller die met een klassieke verhaallijn z'n doel weet te bereiken. Dit is een aangename commerciële prent die niet gaat vervelen. "Man on a ledge" is verre van grote cinema, maar catalogeert wel onder het acceptabele werk dat in Hollywood van de band komt gerold. Het is allemaal nogal cliché - het scenario, de personages, de plot - maar de uitwerking ervan is ok. Dit soort van film levert je geen spijt op na je cinemabezoek - zonder evenwel te pieken op één of andere manier. Gewoon doen als je geen té fancy thriller wil maar gewone degelijke commerciële kost.

gepubliceerd op 3 maart 2012
een leuke filmpje !

gepubliceerd op 28 februari 2012
@ Tibo : er zat écht & helaas géén "massa" volk in de filmzalen. Enfin, toch deze avond niet in déze zaal. Ik schat dat we met zijn 15-en waren. Tibo, ik zeg het je nog eens : je mag niet in hoofdletters posten, dat staat namelijk gelijk aan "schreeuwen" in de internet-bijbel. Gewoon typen wordt OOK gelezen hoor. Punt 1 : ga hier niét heen als je, zoals ik, HOOGTEVREES hebt. Ik stond de hele tijd onder hoogspanning maar dan vooral door mijn hoogtevrees. Hoe ze het tegenwoordig gemaakt krijgen weet ik niet maar het is écht OVERTUIGEND. Die gast staat dus de hele tijd 50 meter hoog en ik kreeg klamme handpalmen gewoon door...naar het BEELD te kijken. Punt 2 : waarom "moéten" alle vrouwenrollen vertolkt worden door bloedmooie en nog liefst SCHAARSGEKLEDE fotomodellen ? Die onderhandelaarster had toch net zo goed een "gewone/normale" vrouw kunnen zijn ? Dat vriendinneke van Jamie Bell had toch een dikke meid kunnen zijn ? Zonder een koppel dikke .... ? En ook de secretaresse van Ed Harris is ook al (excusez-moi) een "stoot". Moét dat nu écht ? Punt 3 : geloof in de goede zaak is een mooi ding maar hier moet je wel héél ver willen in mee gaan. Om het nog een béétje geloofwaardig te houden, bedoel ik. Ik heb me dus "bijna" goed geamuseerd, als ik maar niet zo plaatsvervangend BANG was geweest om van die richel af te vallen... Dit soort films màg. Maar dan met échte vrouwen.

gepubliceerd op 27 februari 2012
Vrij routineuze, maar daarom zeker geen slechte heist-movie met een behoorlijk strak tempo, degelijk camerawerk en goede vertolkingen. Verwacht geen onverwachte plotwendingen of uitgewerkte personages, maar anderhalf uur popcornplezier, daar moet je het hier mee doen en soms is dat genoeg.

Zij raden deze film aan

Delen

Volg Cinebel