Greenberg

Land:
  • Verenigde Staten
Genre:
  • Tragikomedie
Publiek: Alle leeftijden
Jaar: 2010
Release: 09/06/2010
Duur: 1u47
Synopsis : 'Greenberg' gaat over een man die besluit een tijdje niets te gaan doen met zijn leven, met alle gevolgen van dien. Robert Greenberg, gespeeld door Ben Stiller, is single, veertig jaar en weet niet goed wat aan te vangen met zijn leven. Tijdens een verblijf bij zijn succesvollere broer zoekt hij zijn oude vrienden op, wat niet echt zo vlot verloopt als hij hoopte. Tijdens deze zoektocht leert hij Florence, de assistente van zijn broer, kennen, die zijn leven zijn leven weer wat nut geeft. Het begin van iets moois.
  • /10 U moet aangemeld zijn om een rating te geven
    6.3/10 3 Ratings - 2 Recensies

Trailervan de film Greenberg

Mening van de communityvan de film Greenberg

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen toevoegen Maak een account aan
  • 1
gepubliceerd op 14 november 2010
Een ingetogen vertolking van Ben Stiller kan de meubels niet redden, dit onderwerp -man in midlifecrisis- zagen we de laatste jaren reeds veel beter en scherper (denk maar aan pakweg "Sideways"). Het mist tempo en punch, vanuit de luie zetel kabbelt het allemaal rustig voort, maar het kan je uiteindelijk niets schelen wat er van de hoofdpersonages terecht komt. Wel een pluimpje voor de muziek.

gepubliceerd op 10 juni 2010
Heel erg geamuseerd; een echte aanrader; van zulke films krijg ik geen genoeg en zijn er spijtig veel te weinig, venijnig, origineel, goed geschreven, perfekte casting (Ben Stiller in een toprol en ik ben allesbehalve een Ben Stiller fan), James Murphy (LCD Soundsystem), Serge Gainsbourg etc op de soundtrack. Mijn favoriete indie acteur (Mark Duplass) in een bijrol. 01:45min was voorbij in no-time.
  • 1

Delen

Volg Cinebel