Forces of nature

Land:
  • Verenigde Staten
Genres:
  • Komedie
  • Romantiek
Publiek: Alle leeftijden
Jaar: 1999
Release: 28/07/1999
Duur: 1u46
Synopsis : Ben heeft twee dagen om van New York naar Savannah te gaan om er te trouwen. Alles is gepland, behalve een ongelooflijke opeenvolging van hindernissen die de reis verstoren. Om te beginnen een vlucht zeemeeuwen die het vliegtuig tot een noodlanding dwingen, waarna het aan de grond moet blijven. Gelukkig is Sarah, de lieftallige medepassagierster van Ben, graag bereid hem te helpen. Enkele huurwagens, treinen en gemiste bussen later, komen ze met een minuscuul autootje in een sneeuwstorm zonder voorgaande. Het lijkt wel of de hemel zich tegen dat huwelijk verzet. Of is het misschien juist een teken?
  • /10 U moet aangemeld zijn om een rating te geven
    7.3/10 6 Ratings - 6 Recensies

Mening van de communityvan de film Forces of nature

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen toevoegen Maak een account aan
gepubliceerd op 27 november 2013
Van de stuntelige dialogen over de geforceerde plotwendigen tot een mierzoete lichtjes etherische finale is dit dus één groot tenenkrommend onding: Sandra Bullock loopt hier op randje-hysterie een Affleck met een dosis downers achterna. De vergezocht situatie-humor slaat nergens op, special(?) effects zijn ondermaats en nergens is enige bezieling te vinden. Wie maakt dit en vooral, waarom?

gepubliceerd op 18 april 2004
Matig

gepubliceerd op 25 juli 2002
heel grappig

gepubliceerd op 24 augustus 1999
idee is goed ietwat flauwe uitwerking totaal absurd, maar dat is op voorhand geweten Sandra Bullock speelt ZALIG !!! enorm gelachen

gepubliceerd op 9 augustus 1999
Voor de mensen die de MATRIX de moeite vonden voor de gevechten die vertraagd werden en de omgeving gewoon verder leefde heb ik goed nieuws, FORCES OF NATURE put uit het zelfde maar toch anders. Hier gaan de personages gewoon verder terwijl de regendruppels blijven vallen, persoonlijk vind ik dit een van de mooiste scènes die ik al in een film heb gezien. Ook de humor in deze film zit wel goed en natuurlijk de acteerprestaties van de ganse cast zijn uitstekend. Naar het schijnt is NOTHING HILL de film die je moet gaan zien deze zomer, maar ik zou zeggen dat je deze dan zeker als tweede mag gaan zien. Een aanrader!

Delen

Volg Cinebel