Pirates of the Caribbean : Dead Man's Chest

Land:
  • Verenigde Staten
Genres:
  • Avonturenfilm
  • Komedie
  • Actie
Publiek: Alle leeftijden
Jaar: 2006
Release: 26/07/2006
Duur: 2u30
Synopsis : Kapitein Jack Sparrow is nog maar net bevrijd van de vloek van de Black Pearl of er hangt hem alweer een verschrikkelijk lot boven het hoofd. Jack heeft een bloedschuld tegenover Davy Jones, de legendarische kapitein van de Vliegende Hollander, het spookschip waaraan geen enkel vaartuig ontsnapt. Als Jack niet snel een manier vindt om dit duivelse pact te doorbreken, verliest hij zijn ziel aan Jones en is hij gedoemd tot een eeuwigheid van vervloeking en slavernij. Gelukkig schieten zijn vrienden Will Turner en Elizabeth Swann ter hulp. Maar er is meer… De onverbiddelijke piratenjager Lord Cutler Beckett heeft gezworen om de kist terug te vinden waarmee hij – volgens de legende – Davy Jones in zijn macht kan krijgen. En hij is vastbesloten om Caraïben voorgoed van alle piraten te ontdoen…
  • /10 U moet aangemeld zijn om een rating te geven
    8.1/10 24 Ratings - 25 Recensies
  • 6.2/10  Quotering van Humo van de film Pirates of the Caribbean : Dead Man's Chest

Foto's van de film Pirates of the Caribbean : Dead Man's Chest

Mening van de communityvan de film Pirates of the Caribbean : Dead Man's Chest

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen toevoegen Maak een account aan
gepubliceerd op 19 december 2006
Deel 2 is grappiger dan deel 1. Verhaal zijn eigenlijk allemaal losse stukken. maar heel leuk. Let goed op de laarzen van Barbosa, ik zie ze telkens niet (heb de film inmiddels 4 keer gezien), mijn kinderen zagen ze al de eerste keer! Als Johnny Depp-fan is dit een aanrader!!

gepubliceerd op 13 november 2006
Leuke, onderhoudende film. Net iets beter dan zijn voorganger. Maar die langdradige momenten die beide films hebben mogen er in de volgende wel uit.

gepubliceerd op 5 november 2006
Knappe ontspannende film. Toch iets lichter bevonden dan deel 1. De verrassing was er een beetje af.

gepubliceerd op 22 oktober 2006
Mooie film, mooi acteerwerk,... Zeker als je de eerste film niet gezien hebt, en dus niet kan vergelijken. Ik ben zeker fan en raad het iedereen aan. Bij de volgende delen ben ik zeker aanwezig in de bioscoop.

gepubliceerd op 4 oktober 2006
Ik begrijp 't echt niet. De eerste film was zo prachtig, zelfs wel geloofwaarding, geweldig geacteerd en interessante humor. Niets van dit heb ik gemerkt in de tweede film. Ongeloofwaardig, stomme humor, slecht geacteerd (kuch Johnny 'overacting') en ... ongelofelijk ongeloofwaardig.

Delen

Volg Cinebel