The Brothers Grimm

Landen:
  • Verenigde Staten
  • Tsjechië
Genres:
  • Fantasie
  • Avonturenfilm
Publiek: Alle leeftijden
Jaar: 2005
Release: 05/10/2005
Duur: 1u45
Synopsis : Jake en Will Grimm zijn twee broers die ten tijde van Napoleon op het Franse platteland van dorp tot dorp trekken om de plaatselijke bewoners op te lichten door denkbeeldige monsters en demonen te bestrijden. Wanneer de Franse autoriteiten echter op de hoogte gebracht worden van hun activiteiten, worden de twee oplichters verplicht om een echte zaak op te lossen. In de bossen tussen Duitsland en Frankrijk werden er namelijk een reeks moorden gepleegd onder zeer mysterieuze omstandigheden. Jake en Will moeten proberen te achterhalen wie of wat hiervoor verantwoordelijk is voor er nog meer mensen sterven.
  • /10 U moet aangemeld zijn om een rating te geven
    7.1/10 30 Ratings - 29 Recensies

Mening van de communityvan de film The Brothers Grimm

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen toevoegen Maak een account aan
gepubliceerd op 18 juli 2012
Nietszeggend rommeltje van heb ik jou daar: dat is wat je krijgt wanneer een meester-absurdist en visionair-non-conformist zich naar de wetten van een groot Hollywood project moet plooien. Plotgewijs is er geen enkel touw aan vast te knopen, de acteurs lijken op de lokale Improvisatie-Club en behalve het gebeuren met de Toren valt er effectgewijs ook niets te smullen. Jonathan Pryce is, als gewoonlijk, (de enige) op niveau, Peter Stormare tenenkrullend irritant, Ledger en Damon gewoon platte kaas. Terry, doe gewoon je eigen ding, dit hoeft echt niet.

gepubliceerd op 26 mei 2006
Terry Gilliam light. Visueel geestig, plezant en lekker ontspannend. Het camerawerk steekt er met kop en schouders bovenuit.

gepubliceerd op 20 december 2005
Ne kutfilm van je vtèp) 4

gepubliceerd op 26 november 2005
verveldende film, maar mijn zoontje (13j) vond hem goed.

gepubliceerd op 21 november 2005
Rommelig, chaotisch, flauw. Anders kan ik deze film niet omschrijven. Ik kan zeker genieten van sprookjes, maar deze nieuwe van Gilliam had meer weg van een nostalgisch Monty Python-doorslagje dan wat anders. De tweede helft en de decors waren ok, maar achteraf gezien blijft er helemaal niks van hangen. Liefhebbers van deze film moeten zeker het schitterende The Company of Wolves van Neil Jordan bekijken.

Delen

Volg Cinebel