Magic Mike

Land:
  • Verenigde Staten
Genre:
  • Komedie
Publiek: Alle leeftijden
Jaar: 2012
Release: 15/08/2012
Duur: 1u49
Synopsis : Mike weet van aanpakken. Hij heeft vele talenten, massa’s charme en jaagt genadeloos en op alle mogelijke manieren de American Dream na: van dakwerken en auto-onderhoud tot meubels ontwerpen. ’S nacht... gaat hij pas echt los. Als Magic Mike is hij al jaren dé ster van de lokale stripclub. Hoe leuker de dames Magic Mike vinden, hoe meer geld er binnen komt en hoe blijer zijn baas Dallas, de eigenaar van Club Xquisite, wordt. Wanneer Mike op een werf de knappe maar naïeve Adam ontmoet, beslist hij deze onder zijn hoede te nemen. Hij doopt hem ‘The Kid’ en leert hem de kunst van het strippen, feesten, vrouwen versieren en gemakkelijk geld verdienen...

Trailervan de film Magic Mike

Mening van de communityvan de film Magic Mike

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen toevoegen Maak een account aan
gepubliceerd op 4 juni 2014
Hier en daar een weerhaakje bleek voor Soderbergh voor genoeg inhoud te staan, waardoor deze male stripper prent net iets te lang aan het oppervlak blijft drijven om een indruk na te laten. Wél indrukwekkend waren sommige choreografie-stukken en de - zij het slechts enkele - meer serieuze dramatische scènes met Tatum en Cody Horn en natuurlijk de heerlijke ik-gà-ervoor!-McConaughey... Net genoeg klasse dus.

gepubliceerd op 4 augustus 2013
De film zou gebaseerd zijn op het leven van Channing Tatum voor hij acteur werd. Kan misschien wel zo zijn, maar als je dan deze film mag geloven is dat maar een saai leventje geweest, want ik vond er niet veel aan, aan deze prent. Dat de dames hier wel van zullen houden, daar ben ik niet verbaasd over, maar ondanks dat de film naar het einde toe toch meer inhoud krijgt is dit voor mij een teleurstelling geweest.

gepubliceerd op 20 augustus 2012
Soderbergh levert na "Contagion" en "Haywire" zijn derde film in minder dan een jaar af en da's misschien toch net een beetje teveel van het goede. Sympathiek en nog steeds mooi in beeld gebracht dat wel, maar ook flinterdun en vluchtig. Wel goed: de vertolkingen van Tatum en McConaughey.

Delen

Volg Cinebel