The Expatriate

Landen:
  • België
  • Canada
Genres:
  • Actie
  • Thriller
Publiek: Alle leeftijden
Jaar: 2012
Release: 26/09/2012
Duur: 1u44
Synopsis : Een oud CIA agent wil een nieuw leven starten met zijn 15-jarige dochter. Hij besluit de veiligheidsverantwoordelijke te worden van een Belgische multinational. Maar op een dag blijkt het bedrijf niet meer te bestaan. De werknemers zijn verdwenen en zijn vroegere assistent blijkt nu een geheim agent te zijn. Zowel zijn eigen leven als dat van zijn dochter staat op het spel...

Trailervan de film The Expatriate

Mening van de communityvan de film The Expatriate

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen toevoegen Maak een account aan
gepubliceerd op 22 februari 2013
Deze prent, ondanks een paar fouten wat betreft de locaties, beviel me wel. Goed verhaal met voldoende actie en het is eens leuk dat een internationale prent zich afspeelt in een vertrouwde omgeving, namelijk Brussel en Antwerpen. Let ook op de Vlaamse acteurs en actrices (o.a. Katelijne Verbeke) in enkele kleinere rollen. De film krijgt niet zo'n goede kritieken, een beetje onterecht vind ik, ik vond hem dus best goed.

gepubliceerd op 22 september 2012
Onwaarschijnlijk slecht geschreven en hopeloos knudde in beeld gebrachte actie (huh?) thriller (que?) die jij en ik verhaalsgewijs al honderd en één keer eerder zagen. Joost mag weten hoe Aaron Eckhart ooit in deze Belgische (!) co-produktie terecht kwam. Als je dit najaar één film moet mijden laat het dan dit mormel zijn.

Delen

Volg Cinebel