Mientras duermes

Land:
  • Spanje
Genres:
  • Thriller
  • Horror
Publiek: Alle leeftijden
Jaar: 2011
Release: 25/01/2012
Duur: 1u42
Synopsis : Het verhaal van de modaal uitziende Cesar, die zijn fundamentele depressie en apathie voor zijn medemens steeds meesterlijk heeft weten te verbergen door zich voor te doen als een welopgevoede en hardwerkende gentleman. Het enige wat hem dagdagelijks op de been houdt, is zijn drang de mensen rondom hem ongelukkig te maken. Een afschuwelijk geheim dat hij enkel deelt met zijn stomme en bedlegerige moeder. Wanneer hij zijn aantrekkelijke en opgewekte huisgenote Clara leert kennen, wendt Cesar zijn charmante alter ego aan om haar het leven zo weerzinwekkend mogelijk te maken.
  • /10 U moet aangemeld zijn om een rating te geven
    7.2/10 4 Ratings - 2 Recensies

Trailervan de film Mientras duermes

Mening van de communityvan de film Mientras duermes

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen toevoegen Maak een account aan
  • 1
gepubliceerd op 10 april 2013
De film komt traag op gang, maar toch is dit verhaal wel spannend en vooral een beetje luguber. Voor wie de film heeft gezien zal wel snappen waarom ik het zo luguber vind al is het dan geen horror. Ik vond de samenloop van merkwaardige omstandigheden wel goed gevonden, alsook het nogal bizarre einde... Maar je zou voor minder angst krijgen om alleen in je appartement te blijven... Kortom: interessante film die de moeite loont om eens te bekijken, alleen het eerste half uur een beetje doorbijten...

gepubliceerd op 28 januari 2012
Luis Tosar is mijn favoriete Spaanse acteur, de grootste Spaanse acteur die nog niet iedereen kent. Gelukkig komt er regelmatig een film met hem in de hoofdrol overwaaien naar ons belgenlandje. Zoals deze; aanvankelijk dacht ik dit gaat een sof worden, stalkerfilmpje en dat is het ook voor de eerste 45min. De overige 45min laat deze film zien hoe Europese films verschillen van Amerikaanse. Dus geen voorspelbaar einde; wordt het nog lekker ziek en bloediger en zijn het niet 'the good guys" die uiteindelijk toch winnen. Tosar heeft een echte boevenkop en is redelijk meesterlijk als stalker; heel erg van genoten vooral van het einde ;)
  • 1

Delen

Volg Cinebel