This Means War

Land:
  • Verenigde Staten
Genres:
  • Komedie
  • Actie
  • Romantiek
Publiek: Alle leeftijden
Jaar: 2011
Release: 22/02/2012
Duur: 1u38
Synopsis : 's Werelds dodelijkste CIA-agenten zijn onafscheidelijke partners en beste vrienden tot ze beiden verliefd worden op dezelfde vrouw. Ze waren eens verantwoordelijk voor de ondergang van vijandelijke naties, nu echter gebruiken ze hun onvergelijkbare vaardigheden en een eindeloze reeks van hoogtechnologische gadgets tegen hun grootste aartsvijand ooit - elkaar.
  • /10 U moet aangemeld zijn om een rating te geven
    3.4/10 5 Ratings - 5 Recensies

Trailervan de film This Means War

Mening van de communityvan de film This Means War

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen toevoegen Maak een account aan
  • 1
gepubliceerd op 11 april 2013
Af en toe leuk, maar over het algemeen was dit maar een slappe bedoening. Leuk om zien is Reese Witherspoon, maar toch zie ik haar liever in serieuze rollen. Maar komedie is niet echt m'n ding en wellicht daarom ook dat deze film me maar matig bevalt.

gepubliceerd op 30 maart 2012
Dit was er eentje die ik eigenlijk ging laten passeren, maar dankzij de programmatie-kinepolis-nitwits die het nodig achtten om "Wrath of the titans" om 20.00 te voorzien van een pauze, toch geopteerd voor McG's laatste worp. En dat ik het me ab-so-luut niet heb beklaagd! McG doet waar hij het best in is: pretentieloos en up-tempo multiplex-entertainment voorschotelen. Het evrhaal stelt uiteraard niets voor, het camerawerk is slordig (ook al een handelsmerk van G) en het kleurenpalet spuuglelijk. Maar het tempo wordt heel strak gehouden, de dialogen knetteren en drie fijne acteurs zorgen voor heel wat on-screen chemie (vooral Tom Hardy was hier een revelatie). Leuk zonder meer!
  • 1

Zij raden deze film aan

Delen

Volg Cinebel