thieu

thieu
  • Membre depuis le 10/09/2009
  • Nombre de critiques : 5

Film préféré de l'utilisateur thieu

  • 1
Publié le 10 mai 2013
Redford blijft het doen

Publié le 10 mai 2013
Hier ben ik niet zo zot van

Publié le 10 mai 2013
Straffe documentaire van eigen bodem. Zeer mooi in beeld gebrachte en erg sfeervolle film over een immens woud in Californië. Zowel de houthakkers die het bos willen kappen voor hun broodwinning als milieu-activisten die de eeuwenoude bomen willen beschermen komen aan het woord. Erg intrigerende soundtrack ook. Ik hoop dat de film niet alleen op festivals zal spelen maar ook vertoond wordt in de bioscoop want het is echt een cinema-ervaring.

Publié le 16 mai 2012
Ik ga vanavond kijken in de Kleine Beer in Beernem. Ik kijk er alvast naar uit. Als de film even goed is als 'En waar de sterre ...' dan belooft het een mooie avond te worden.

Publié le 10 septembre 2009
Oogstrelende film over echte mensen met echte emoties die doet nadenken over het leven. Een absolute aanrader voor iedereen die houdt van oprechte cinema. Zonder meer de beste Vlaamse film die ik sinds jaren heb gezien. Ik ben blij dat een multiplex als de Kinepolis eindelijk zijn deuren opent voor zulke films. Ontdek hem, het is een film die in de cinema volledig tot zijn recht komt.
  • 1

Newsletter Cinebel

Suivez Cinebel