gerarddefre

Jerry Casino
  • Membre depuis le 17/09/2006
  • Nombre de critiques : 6
Publié le 18 janvier 2008
Een schandaal. Rommelig, donker, onduidelijk, boertig en vooral heel flauw. Daarmee vergeleken was de eerste een meesterwerk!

Publié le 28 décembre 2007
Eerder een existentiële parabel dan een horrorfilm. Gedurfd ambitieus.

Publié le 17 avril 2003
een originele cut van bijna drie uur wordt nu vermassacreerd door een studiomontage van negentig minuten, waardoor de film bij momenten zelfs incoherent is. Toch zijn er enkele zeer geslaagde Friedkin momenten, waaronder één van de beste messengevechten ooit op film gezet. Al bij al een onderhoudende thriller, maar hier had veel meer in gezeten.

Publié le 17 avril 2003
Thomas Vinterberg ontgoochelt enorm met dit pretentieus en hoogdravend misbaksel. Het is moeilijk te geloven dat de man die ons Festen gaf, ons nu zulk een draak voorschotelt. Een misser om U tegen te zeggen.

Publié le 17 avril 2003
Een loom samenraapsel van It, Tommyknockers en Stand By Me. Wormen die uit anussen kruipen en die lijken op vagina's met tanden. Freud zou hier een vette kluif aan hebben. Over tien jaar zal Lawrence Kasdan opbiechten dat het éé grote grap was van 75 miljoen dollar. Aliens, sneeuw en paranoïa zijn uw ding wel? Koop dan The Thing van John Carpenter op dvd.

Newsletter Cinebel

Suivez Cinebel