anneke

anneke
  • Membre depuis le 06/05/2006
  • Nombre de critiques : 214
Publié le 6 février 2015
Ik heb de film thuis bekeken, dus niet in de bioscoop en ook niet in 3D. Ik weet niet of het enkel daaraan ligt, maar ik begrijp niet goed waar al die lovende kritieken en oscarnominaties vandaan komen. Het is inderdaad af en toe bijzonder claustrofobisch, er zitten knappe beelden in, maar voor de rest vond ik dit toch maar weinig boeiend. De dialogen, de personages en het verhaal zijn allemaal zo oppervlakkig... George Clooney leek wel verdacht veel op Buzz Lightyear :-)

Publié le 14 janvier 2014
Inderdaad veel actie, maar ik had meestal het gevoel naar een playstationspel te zitten kijken ipv naar een episch verhaal. Sir Ian McKellen en de stem van Cate Blanchett wisten af en toe nog even een middle-earthgevoel op te wekken, gelukkig maar...

Publié le 3 décembre 2013
Wat mij betreft veel beter dan het eerste deel. Minder oppervlakkig, beter geacteerd, evenveel zorg voor decors en kostuums, en met een erg vlot tempo. Een film met een hoog entertainmentgehalte, en redelijk trouw gebleven aan het boek. Knap gedaan!

Publié le 2 décembre 2013
Dit weekend eindelijk eens Avatar bekeken, wat een teleurstelling. Ik lees dat veel mensen genoten hebben van de mooie beelden, effecten enz, die waarschijnlijk vooral in de bioscoop tot hun recht kwamen. Op het kleine scherm valt vooral op dat er bijzonder weinig verhaal in deze film zit, en dat je als kijker zeer weinig betrokkenheid met de personages ervaart. De film duurt ook veel te lang, en is vaak echt langdradig. Weinig films kunnen 3u blijven boeien, maar de LOTR-trilogie is er toch een mooi bewijs van dat het wél kan.

Publié le 22 octobre 2013
Een coole held omvormen tot een potsierlijke figuur, daar wordt een mens niet echt vrolijk van. Flauwe humor, en voor de rest vooral irritant. Een sympathiepuntje voor R.Rodriguez, in de hoop dat hij volgende keer terug zijn heerlijke pulp uit de kast haalt ipv deze rommel.

Newsletter Cinebel

Suivez Cinebel