PartTime

PartTime
  • Membre depuis le 07/11/2011
  • Nombre de critiques : 4

Film préféré de l'utilisateur PartTime

  • 1
Publié le 23 mai 2014
Niet te complex..., de film & z'n verhaal, maar (ook deels daarom...) gewoon weer 'n goeie belgische film!!!, met oa wat over diverse herkenbare spiegels en eigenheden..., voor wie ze wil en kan zien ifv z'n/haar roots... - Aanrader !

Publié le 24 décembre 2011
Een film 'van eigen bodem', allicht al één reden om 'm te gaan zien...! (alvast als aangenaam contrast met een aantal andere, met 'n over-aanbod aan actie en geweld...)Op zich dus geen 'sensationele film', maar dus WEL...: goede acteurs, goeie verfilming, én een VAT VOL (al dan niet herkenbare) hints, tips en ideeën, over hoe het leven toen was, en nù nog is!, op sociaal, maatschappelijk, relationeel en job - vlak !! Mooi!!

Publié le 25 novembre 2011
De amerikanen hebben (voor wat mij betreft) niet zoooon goede reputatie inzake films... (nou ja, ieder z'n smaak...) Deze film is ook geen echte 'grootheid', maar dan toch mijns inzien een leuke uitzondering in de goede zin: chapeau voor de makers enzovoort!!, want het onderwerp ligt gevoelig... (vooral bij mensen die soortgelijke ervaringen van dichtbij hebben meegemaakt...!!), en is dus niet makkelijk te behandelen... Okee, het wordt (ook) in deze film allemaal wel wat geromanceerd misschien, maar toch is men erin geslaagd een goede mix te vinden (zowel op gebied van benadering, acteren, filmisch, ...), betreffende verhaal, ernst, komische momenten, fictie, realiteit, én gevoeligheid,... >>> voor wie op voorhand even de tijd neemt om te zien waaraan men begint: een aanrader zou ik zeggen!!!

Publié le 7 novembre 2011
Super-interessant onderwerp!! (of iemands karakter / persoolijkheid / gedrag aangeboren of aangeleerd is...), Héél goed verfilmd!!, héél goed geacteerd!! Maar ik vind dat de situaties/gebeurtenissen in de film vrij (en on-nodig) extreem zijn..., dat het onderwerp niet voldoende expliciet in de film 'besproken' wordt..., en dat een eventuele conclusie iets té veel aan de film-kijker wordt overgelaten...
  • 1

Newsletter Cinebel

Suivez Cinebel