2stepxix

2stepxix
  • Membre depuis le 28/11/2007
  • Nombre de critiques : 32
Publié le 14 novembre 2012
De synopsis geeft niet weer waar de film over gaat. Ik dacht iets over de geschiedenis tussen Roemenie en Turkije te zien, maar het was iets anders. De slag van Canakkale is blijkbaar de naam die ze in Turkije geven aan de slag van de Gallipoli. Er zaten aangrijpende scènes in de film, maar het verhaal van de film was nogal ouderwets (het leek op sommige momenten meer een reportage dan een film) en de film begon op sommige momenten nogal langdradig te worden). De filmbeelden zelf waren zeer goed. Het is een sterk patriotische film en we zien de succesvolle tussenkomsten van (volgens mij, want hij in deze film niet zo bij naam genoemd) Ataturk. Men heeft een beetje geduld nodig om naar deze film te kijken, maar het is volgens mij de moeite waard om het eens te zien.

Publié le 7 septembre 2011
Een goed amalgaam van zaken die op het eerste zicht niet bij elkaar horen, waardoor we in een soort fantasywereld terecht komen. Buiten dit amalgaam en de originele ruimteschepen, is er niets nieuws onder de zon, maar het is wel onderhoudend. Mag zeker gezien worden.

Publié le 10 décembre 2009
Goede film. Een deel van onze gemeenschap die normaal gezien in de media verzwegen of in een slecht daglicht staat, komt nu eens op een meer positieve manier aan bod: daar ook willen mensen vooruitgang. En het onderwerp is op een komische wijze gebracht. Voor de liefhebbers: Oostende komt in één scène voor, zonder dat Oostende vernoemd wordt. Aan u om te zoeken welk deel van Oostende.

Publié le 4 novembre 2009
Wat is al dat palaver over "niets nieuws". Geven de horrorfilms en de komedies van Amerikaanse bodem steeds iets nieuws? Nee, en toch blijven ze komen. Mag dat dan niet met dit genre film? Het is een goede film, het is goed in beeld gebracht, je kunt lachen en het geeft een goed gevoel.

Publié le 4 novembre 2009
De kwaliteit van wall-E wordt voortgezet. Opnieuw in het begin een lang deel zonder 1 gesprek die eigenlijk niet onmiddelijk bedoeld is voor de kinderen. Goed.

Newsletter Cinebel

Suivez Cinebel