Actualités

'Crimi Clowns' naar Monte Carlo

Publié le 24 avril 2013 dans Actu ciné

De organisatie van het Televisie Festival van Monte Carlo maakte zopas bekend dat de 2BE-reeks CRIMI CLOWNS van en met Luk Wyns genomineerd is in twee categorieën : Beste Internationale Comedy-reeks en Beste Europese Comedy-reeks.
Het Televisie Festival gaat voor de 53ste keer door in het mondaine Monaco, Monte Carlo (van 9 tem 13 juni).  De internationale pers verzamelt er naar jaarlijkse traditie om programmamakers, acteurs, actrices en tv-persoonlijkheden vanuit de hele wereld te ontmoeten.  Elk jaar selecteert een professionele jury genomineerden in verschillende categorieën.  De winnaars van deze prestigieuze tv-prijzen worden aan het einde van de festivalweek gelauwerd tijdens een Award-ceremonie in aanwezigheid van Prins Albert van Monaco.

Luk Wyns, de geestelijke vader en bezieler van Crimi Clowns, is alvast enthousiast over het nieuws : “Ik ben eerlijk gezegd wel verrast. Monte Carlo is een internationaal gerenommeerd festival en heeft de naam erg traditioneel te zijn. En Crimi Clowns is een gedurfde serie die dolt met de regels van de klassieke televisiefictie. Uiteraard ben ik zeer blij met het kwaliteitslabel en de internationale uitstraling die de serie hiermee krijgt."

Sinds 3 april loopt Crimi Clowns De Movie in de bioscopen.  De film is gestart met 19 prints en speelt na 3 weken nog steeds op 16 prints.  Het bezoekersaantal staat inmiddels op zo’n 25.000 toeschouwers, een goed resultaat gezien het doelpubliek van de film.

Inmiddels zijn ook de opnames aan de gang voor een tweede televisieseizoen van de reeks, die later dit jaar bij 2BE in première zal gaan.  Deze week komt bovendien Crimi Clowns De Soundtrack uit op iTunes waarop 22 originele nummers te beluisteren zijn.

Avis des internautesdu film

Vous devez être connecté pour ajouter une critique Créez un compte
Soyez le premier à publier une critique

Newsletter Cinebel

Partager

Suivez Cinebel