Actualités

Twilight genomineerd in elke "Razzies"-categorie !

Publié le 10 janvier 2013 dans Actu ciné

De laatste Twilight-film haalde maar liefst elf nominaties binnen in tien categorieën.
Het laatste luik van de Twilight-saga heeft de weinig benijdenswaardige eer genomineerd te zijn in alle categoriën van de Razzie Awards, de prijzen die traditiegetrouw het slechtste Hollywoodwerk van het jaar in de kijker zetten. De laatste Twilight-film haalde elf nominaties binnen in tien categorieën, met een dubbele nominatie van de twee centrale koppels in de prent in de rubriek "slechtste on screen koppel". De hoofdrolspelers, bijrollen, regisseur en het scenario, allemaal sleepten ze nominaties in de wacht. Ondanks de wereldwijde opbrengst van ruim 800 miljoen dollar welteverstaan.

Naast Twilight duiken ook acteur Adam Sandler, Eddy Murphy en Nicolas Cage op voor hun recente rollen in respectievelijk That's my boyA thousand words en Ghost Rider 2. Barbra Streisand is dan weer voor de vierde keer in haar carrière genomindeerd voor The Guilt Trip.

Strijden tot slot om de titel van slechtste film van het jaar: BattleshipThe Oogieloves in the big balloon adventureThat's my boyA thousand words en natuurlijk het Twilight-slot. De Razzies worden zoals steeds uitgereikt aan de vooravond van de Oscars, op 23 februari. (BELGA)

Avis des internautesdu film

Vous devez être connecté pour ajouter une critique Créez un compte
Soyez le premier à publier une critique

Newsletter Cinebel

Partager

Suivez Cinebel