Nieuws

Win een duoticket voor de kinderfilm 'Wickie en de Schat van de Goden' !

Gepubliceerd op 3 juli 2012 in Wedstrijden

Naar aanleiding van de release van Wickie en de Schat van de Goden nu woensdag 04/07 geeft KFD je de kans om een duoticket te winnen.
Bovendien krijg je er ook nog eens de DVD van de eerste 'Wickie' film gratis en voor niets bij, dus speel snel mee met onze wedstrijd en wie weet kan jij binnenkort de avonturen van Wickie de Viking op het grote scherm gaan bewonderen.

In het Paleis Van Het Eeuwige IJs ligt de legendarische Schat Van De Goden. Wickie’s vader, de machtige Vikingleider Halvar, draagt de sleutel van dit paleis om zijn nek. Als Halvar besluit op zoek te gaan naar de legendarische schat wordt hij dezelfde avond nog ontvoerd door Vreselijke Sven. Ondertussen begaat Wickie de ene na de andere blunder, hij lijkt niets goed te kunnen doen. Zijn vader denkt dat hij nooit een volleerd Viking zal worden, maar nu heeft Wickie een kans om zich te bewijzen! Er staat Wickie en zijn vrienden een groot avontuur te wachten. Ze trotseren woeste oceanen, reizen via tropische eilanden en gevaarlijke, met ijs bedekte, onbewoonbare gebieden om Halvar te bevrijden en de schat te beschermen. Vreselijke Sven laat het hier niet bij zitten en achtervolgt de Vikingen om de strijd aan te gaan. Om deze strijd te winnen moet je dapper en slim zijn... En dat is Wickie!

bekijk hier de trailer

Gerelateerde films

Mening van de communityvan de film

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen toevoegen Maak een account aan
Schrijf als eerste een recensie voor deze film

Festival kalender

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Delen

Volg Cinebel