The Matrix Reloaded

Land:
  • Verenigde Staten
Genres:
  • Sciencefiction
  • Actie
Publiek: Alle leeftijden
Jaar: 2003
Release: 14/05/2003
Duur: 2u20
Synopsis : Terwijl Zion belegerd wordt door een leger machines, slaagt Neo er steeds meer en meer in om zijn buitengewone kracht te controleren. De 250.000 wachters die geprogrammeerd werden om de mensheid te vernietigen, bevinden zich op enkele uren afstand van de laatste menselijke enclave die nog overleeft op Aarde. Neo en Trinity kiezen ervoor met Morpheus terug naar de matrix te keren om zo hun competenties en hun artillerie te kunnen benutten, tegen de systematische onderdrukkings- en uitbuitingskrachten.
  • /10 U moet aangemeld zijn om een rating te geven
    6.5/10 201 Ratings - 210 Recensies

Mening van de communityvan de film The Matrix Reloaded

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen toevoegen Maak een account aan
gepubliceerd op 7 april 2006
Een uitstekend vervolg op de eerste film. We komen in deze film meer te weten hoe de Matrix in elkaar zit,en Neo is sterker dan tevoren! En de Highway-scène is voor mij nog altijd dé max!

gepubliceerd op 26 november 2003
Het werd eentonig, je ziet de werkwijze van de special effect sinds de eerste matrix nu in alle fims opduiken. Het werd tijd dat er einde aan kwam... uiteindelijk weer verstand op null en gapen...

gepubliceerd op 24 oktober 2003
De film start slecht, gaat dan over in een overvloed aan state of the art shots die echter vlug op computeranimatie beginnen te lijken, en eindigt tenslotte op een manier die ik nog nooit heb meegemaakt, zo zelfzeker zijn de makers al over de volgende sequel, waarvan ik me afvraag of die er nog wel komt.

gepubliceerd op 22 oktober 2003
Geloof me ik was een heel grote fan van de Matrix, maar deze schandalig doorzichtige special effects kunnen me niet langer bekoren, de ellenlange dance scene in de grot had integraal kunnen geknipt worden, Laurence staat gewoon weg te vet, en na vijf minuten had ik de indruk dat ik naar een tekenfilm aan het kijken was.... Three words: 'They fucked up!' en voor de prijs van de productie nog twee woorden in aanbieding 'Big Time!' En geloof me ik heb recht van spreken, want ik heb hem drie keer gezien, in de hoop toch nog iets van die eerste episode te herkennen... Dit is een film pop corn kritiekloze pubers....

gepubliceerd op 7 oktober 2003
Te langdradig soms, moet het alleen van de actie hebben.

Delen

Volg Cinebel