Terminator 3: Rise of the Machines

Land:
  • Verenigde Staten
Genres:
  • Actie
  • Sciencefiction
Publiek: Alle leeftijden
Jaar: 2003
Release: 06/08/2003
Duur: 1u49
Synopsis : Er zijn 10 jaar voorbijgegaan sinds John Connor het laatste Oordeel hielp afwenden en het mensdom van massavernieling redden. Connor is nu 25 en leidt een anoniem bestaan, hij heeft geen thuis, geen kredietkaarten, geen GSM en geen job. Hij kan dus ook onmogelijk opgespoord worden door Skynet - het uiterst efficiënte netwerk van machines dat hem ooit probeerde te doden en oorlog te voeren tegen het mensdom. Tot de T-X, het meest gesofistikeerde cyborg moordmachine van Skynet, uit de toekomst teruggestuurd wordt om het werk af te maken dat haar voorganger, de T-1000, onvoltooid liet. Deze machine is even meedogenloos als haar menselijke gedaante knap is. Nu is Connors enige hoop op redding de Terminator, zijn mysterieuze vroegere moordenaar. Samen moeten ze het opnemen tegen de technologisch superieure T-X om de dreiging van het laatste Oordeel af te wenden... of de apocalyps en de val van de beschaving zoals wij die kennen onder ogen zien.
  • /10 U moet aangemeld zijn om een rating te geven
    7.8/10 57 Ratings - 56 Recensies

Foto's van de film Terminator 3: Rise of the Machines

Mening van de communityvan de film Terminator 3: Rise of the Machines

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen toevoegen Maak een account aan
gepubliceerd op 23 augustus 2006
Wat deze T-III mist aan magie tov. de eerste 2 wordt ruimschoots gecompenseerd door de knaller-actie-scenes (die kraanachtervolging!!). Entertainment van de bovenste plank met een on-Hollywood-einde. Gewoon kijken is de boodschap.

gepubliceerd op 29 augustus 2004
Ik ben toch wel een fan van de Terminator-films,en vond dit derde deel zeker niet slecht.Maar hij kon net niet tippen aan Terminator 2,die was gewoon super! Heeft het nu te maken met de muziek van Guns 'n roses,of gewoon door het feit dat Robert Patrick zo cool is ? In ieder geval een heel goede film die de reeks alleen maar ten goede komt.Op naar nummer 4 !

gepubliceerd op 5 december 2003
alweer geslaagde combinatie van topactie en sardonische humo! Veel te zeldzaam in actiefilms. Films met bvb Stallone of Van Damme daarentegen bulken van de melodramatische pretentie. En Schwarzie kan tenminste acteren.

gepubliceerd op 8 oktober 2003
Ik denk dat de meeste inzenders boomzat aan hun PC zitten of ze kunnen niet foutloos schrijven.

gepubliceerd op 4 oktober 2003
De film biedt een pak aan actie op een aanvaardbaar niveau, maar mist de spanning van deel 1, of de verrassing van de special effects van deel 2.

Delen

Volg Cinebel