Hable con ella

Land:
  • Spanje
Genres:
  • Drama
  • Tragikomedie
Publiek: Alle leeftijden
Jaar: 2001
Release: 17/04/2002
Duur: 1u52
Synopsis : Twee mannen zitten zij aan zij tijdens een dansoptreden zonder te weten dat ze enkele maanden later - bij louter toeval - goede vrienden zullen worden. De ene is verpleger in een kliniek waar de andere waakt bij het bed van zijn geliefde vrouw, een beroepstorero die in een dodelijke bewustloosheid verkeert. De verpleger heeft een passie voor een danseres... zij is ook in coma... Dit gaat het noodlot van beide mannen wijzigen maar ook hun gevoeligheid, affiniteiten en vriendschap onthullen.
  • /10 U moet aangemeld zijn om een rating te geven
    9.5/10 36 Ratings - 36 Recensies

Mening van de communityvan de film Hable con ella

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen toevoegen Maak een account aan
gepubliceerd op 7 april 2006
Almovodar is de 'propere' Tarantino, gewoon genieten

gepubliceerd op 7 april 2006
aangrijpende film en muziek

gepubliceerd op 25 augustus 2004
Dit is cinema met een grote C. Klasse !

gepubliceerd op 19 maart 2004
Ik vond deze licht teleurstellend, omdat iedereen er zo enthousiast over doet. Het is zeker een goede film, maar het verhaal is te vergezocht. Kunnen er eens geen normale dingen in zijn films gebeuren? Moet ieder personage zulke onalledaagse dingen meemaken? De muziek is pachtig; iedereen acteert heel goed; hij kan heel goed filmen, maar zijn rariteitenkabinet begint zo stilletjesaan meer op iets van Fellini te lijken. Atame! was ook vrij extreem herinner ik me, maar de plot was rechtlijniger; en Mujeres is een komedie, dus die MOET een lachwekkende plot hebben.

gepubliceerd op 12 augustus 2003
Ontroerend mooi met bij momenten aangrijpende muziek. Mijn kennismaking met Almovar. Ik wil nu ook graag zijn andere films zien.

Delen

Volg Cinebel