Frailty

Land:
  • Verenigde Staten
Genre:
  • Thriller
Publiek: 16+
Jaar: 2001
Release: 14/08/2002
Duur: 1u40
Synopsis : Fenton, 12 jaar en Adam, 9 jaar, wonen alleen met hun vader in een klein Texaans stadje. Op een nacht duikt hij de kamer van zijn zonen in en vertelt dat een Engel hem een opdracht heeft gegeven. Adam is bereid hem te helpen. Twintig jaar later, begeeft Fenton zich op weg naar agent Wesley Doyle, belast met het opsporen van een serial-killer, bijgenaamd 'de hand van God', om zijn broer te verklikken. Als de twee mannen koers zetten naar de plaats waar de slachtoffers van Adam begraven zijn, vertelt Fenton zijn verhaal...
  • /10 U moet aangemeld zijn om een rating te geven
    9.0/10 3 Ratings - 3 Recensies

Mening van de communityvan de film Frailty

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen toevoegen Maak een account aan
  • 1
gepubliceerd op 7 februari 2007
Na de cinema en dvd-vertoning, is dit nu al enkele keren op het kleine scherm verschenen. Uitermate geslaagd thriller-regie-debuut van Paxton, die ook de hoofdrol voor zich neemt. Het tempo ligt tergend traag, voor de meegaande kijker ondraaglijk spannend, en de verrassende finale maakt het bijna gotisch. Goede rollen van de kleine Fenton en FBI agent Doyle (Powers Boothe).

gepubliceerd op 5 maart 2003
Je blijft er lang mee in je hoofd zitten.

gepubliceerd op 20 augustus 2002
Een zeer spannende en griezeligge film. Ik heb er van genoten, ondanks het koudzweet dat mij uitbrak tijdens de film. Een echt Stephen King verhaal met een al even onwaarschijnlijk einde als de hele rest van de film.
  • 1

Delen

Volg Cinebel