Exit Wounds

Land:
  • Verenigde Staten
Genres:
  • Actie
  • Thriller
Publiek: Alle leeftijden
Jaar: 2001
Release: 02/05/2001
Duur: 1u40
Synopsis : 50 kilogram heroïne zijn uit de kluis van het commissariaat van een van de meest gewelddadige buurten van Detroit verdwenen en alle aanwezige politiemachten begrijpen er niets van. Een man - misschien in uniform - steekt een mooi bedrag van 5 milioen dollar op zak en zal hier nog lang van kunnen genieten indien niemand beslist te gaan praten. De flik Orin Boyd (Steven Seagal) is een echt heethoofd die hier en daar middelen gebruikt die elke deontologie overschrijden om de wet te dienen en gerechtigheid te laten geschieden. Tengevolge van een sensationele operatie die hij uitvoerde zonder het groen licht van zijn hiërarchische superieuren, wordt Orin overgeplaatst naar dit commissariaat dat ruikt naar rottigheid... Zijn ongezonde nieuwsgierigheid doet hem deuren open trappen waarachter een wereld van drugs en corruptie schuil gaat. Latrell Walker (DMX), de enige persoon die hem kan helpen om de problemen op te lossen, is bizar genoeg geen van zijn collega's. Op het eerste gezicht is Latrell voor Boyd een van die kleine schoften die rijkelijk leven van de drugstrafiek. Maar de schijn bedriegt soms en Boyd beseft vrij vlug dat Latrell de sleutel in de handen heeft om dit complex corruptienetwerk dat hem omringt te onthullen. Langs alle kanten omringd ddor vijanden, bundelen Latrell en Orin hun krachten en beginnen ze een dodelijke strijd om het gevaarlijke interne complot in het commissariaat op te lossen...
  • /10 U moet aangemeld zijn om een rating te geven
    6.3/10 6 Ratings - 6 Recensies

Foto's van de film Exit Wounds

Mening van de communityvan de film Exit Wounds

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen toevoegen Maak een account aan
gepubliceerd op 24 juni 2003
wro eed die zo weinig stemme? alle jah, die is keigoe!!! en DMX speelt mee!!...xx

gepubliceerd op 4 juni 2003
Voorspelbaar tot en met en steven seagal die blijkbaar met de jaren slechter en slechter begint te acteren. Is dan de gehele film een ram? neen. De actiescènes zijn deftig in elkaar gestoken.

gepubliceerd op 11 juli 2002
wonderful seagal takes steps towards the extra mile we usually fail to walk; kortom voor de diehard fans weerom een uiterst bruikbare film om een voorbeeld aan te nemen. haal uit het leven wat er uit te halen is.

gepubliceerd op 2 augustus 2001
De film nie gezien maar ik kan het al raden : shitty, shitty pang pang! aargh! crack! boem! ratatatata! bweuaark! oh, yes! gimme gimme! hack! hack! blood evrywhere! com'on you motherf....! piece of shit! sniff! sniff!aaaaah! happy end. ;-)

gepubliceerd op 16 juni 2001
Ik kon niet toelaten dat EXIT WOUNDS met het maximum van de quotering bleef staan

Delen

Volg Cinebel