Scary Movie 2

Land:
  • Verenigde Staten
Genre:
  • Komedie
Publiek: Alle leeftijden
Jaar: 2001
Release: 01/08/2001
Duur: 1u35
Synopsis : Eén jaar na SCARY MOVIE. Het handjevol overlevenden van de film van vorig jaar maakt nu de universiteit onveilig. Om op een onorthodoxe manier toch nog te slagen voor hun examens, moeten Cindy Campbell (Anna Faris) , Ray (Shawn Wayans) , Brenda (Regina Hall), Shorty (Marlon Wayans) en hun klasgenoten Buddy (Chris Masterson), Theo (Kahtleen Robertson) en Alex (Tori Spelling) proefkonijn spelen. In een onderzoek naar slaapstoornissen komen ze in de onbekwame handen terecht van de Professor (Tim Curry) en zijn aan een rolstoel gekluisterde assistent Dwight (David Cross). Het domein waar dit onderzoek plaats heeft, staat in paranormale middens bekend als 'Hell House'. Een rusteloos agressief en uiterst geil spook (Richard Moll) dwaalt daar rond in het gezelschap van een bezeten kat, een diabolische pop, een knettergekke spraakwaterval van een papegaai en andere demonen die hun uiterste best doen om Cindy en haar gezelschap in alle fases van hun slaap te storen. Ergst van al is nog Hanson, een duivels opgewekte butler die wordt gespeeld door Chris Elliot.
  • /10 U moet aangemeld zijn om een rating te geven
    5.2/10 25 Ratings - 24 Recensies

Foto's van de film Scary Movie 2

Mening van de communityvan de film Scary Movie 2

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen toevoegen Maak een account aan
gepubliceerd op 7 april 2006
Ok, de eerste scary movie was top. Zeer goede humor, en toen ook nog origineel vanwege de parodieën op andere films. De tweede scary movie is een ander verhaal. Het is namelijk amper een verhaal, het is een aaneenschakeling van domme grappen, belachelijke dialogen en debiele kopkes. Soms kan je wel eens glimlachen omdat het gewoon te flauw is voor woorden. Spijtig dat deze film gemaakt is, want deze vervolgfilm zet de eerste scary movie in een verkeerd daglicht.

gepubliceerd op 11 maart 2006
scary movie is the best shorty rulezzzzzzzzzzzzzzzz !!!!

gepubliceerd op 11 april 2003
ik vond de trailer hééél goed. ik wil zeker de film zien

gepubliceerd op 12 november 2001
Een geen film om aanteraden te veel kak en pis , dat nauwelijks grappig .Mensen denken 1 was goed dus 2 ook .Fout Scary Movie 1 is veel beter dan 2 .Ik heb er niet echt van genoten maar er spelen mooie vrouwen bij ,dat is een goeie reden .Besluit een bbbbaaannnaaallleee film.

gepubliceerd op 31 oktober 2001
Gewoonweg slecht. Omdat ik bij de eerste scary movie nog verschillende keren goed gelachen had ( omdat in die film toch enkele goede vondsten zitten ) ben ik maar naar SM 2 ook gaan kijken. Huilen met de pet op ! Echt platvloers ! De goeie moppen die erin kwamen waren een herhaling van in de eerste film....dus...NIET GAAN KIJKEN. Zonde van het geld

Delen

Volg Cinebel