Panic

Land:
  • Verenigde Staten
Genres:
  • Drama
  • Thriller
Publiek: Alle leeftijden
Jaar: 2000
Release: 09/01/2002
Duur: 1u33
Synopsis : Alex, echtgenoot en vader, zit midden in een midlife crisis. Niet alleen is hij ongelukkig in zijn huwelijk, hij wil ook nog uit de familie business stappen en zijn werk van huurmoordenaar opgeven, een job die hem door zijn vader werd aangeleerd. Einde raad stapt hij naar een psychiater, Dr. Josh Parks waar hij in de wachtzaal Sarah, een knappe jonge vrouw, ontmoet. Daarbij komt ook nog dat zijn vader hem een nieuwe opdracht geeft : zijn therapeut elimineren ! Kortom, Alex heeft nood aan frisse lucht maar zit integendeel met de handen in het haar. Moet hij kiezen voor zijn job of zijn geweten, voor zijn vrouw of Sarah en wat moet hij aanvangen met zijn tirannieke vader en zijn zes-jarig zoontje?
  • /10 U moet aangemeld zijn om een rating te geven
    8.6/10 3 Ratings - 3 Recensies

Mening van de communityvan de film Panic

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen toevoegen Maak een account aan
  • 1
gepubliceerd op 1 februari 2004
Onderschatte film. Zeker de moeite waard. Deed me soms denken aan American Beauty. Sterke vertolking van Neve Campbell!

gepubliceerd op 17 november 2003
Degelijke film met een altijde goede William H. Macy, een fantastische Neve Campbell en een goede Donald Sutherland. De film beweegt zich voort in het vaarwater van het superieure American Beauty. Maar de film heeft zeker zijn verdiensten: het verhaal, de muziek, de bijrollen.

gepubliceerd op 25 januari 2002
Degelijke film met krijgers uit vele oorlogen : Donald Sutherland, William Macy (een kop als een geslagen hond !), Tracy Ullman en een (altijd even) mooie Neve Campbell. Helaas : 2 man en een paardekop in de zaal ; en dat in de 1e week dat de film loopt... Géén kaskraker, dus. Jammer. Donald Sutherland wordt op het einde een héél slechte vader, yék.
  • 1

Delen

Volg Cinebel