Any given sunday

Land:
  • Verenigde Staten
Genre:
  • Drama
Publiek: Alle leeftijden
Jaar: 1999
Release: 19/04/2000
Duur: 2u42
Synopsis : Weinig belangrijk wie je bent of waarvan je leeft, er komt een moment in je leven waarop een jonger, sterker of sneller iemand je inhaalt. Op het kruispunt van zijn leven wordt Tony D'Amato (Al Pacino) de coach van de Sharks, een Amerikaanse voetbalploeg uit Miami, plotseling met deze realiteit geconfronteerd. Vier jaar geleden behaalde zijn ploeg twee overwinningen op rij tijdens de fameuze superball, maar in professionele taal betekent vier jaar terug een eeuwigheid. De ploeg bestaat nu uit spelers op 'gevorderde' leeftijd met aan het hoofd 'Cap Rooney' (Dennis Quaid) en het team verliest drie maal na elkaar de match. Het moreel van de troepen staat op een dieptepunt...
  • /10 U moet aangemeld zijn om een rating te geven
    6.9/10 11 Ratings - 12 Recensies

Foto van de film Any given sunday

Mening van de communityvan de film Any given sunday

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen toevoegen Maak een account aan
gepubliceerd op 5 januari 2003
hmm....heb ik deze niet ergens anders al gereviewed?

gepubliceerd op 3 juni 2001
Een van de beste sportfilms die ik al gezien heb. De jonge Jamie Foxx kan natuurlijk niet op tegen De Ervaren Al Pacino, maar toch wel goed geacteerd Diaz in de rol van het Kreng. James Woods, hoewel die weinig of niet in beeld komt, presteert wel goed. Zalige camera-munten, muziek. Alles wat we van Stone gewend zijn!!! Uitstekend!

gepubliceerd op 20 juli 2000
rasechte Oliver Stone met zijn typerende flitsende stijl en sublieme montages. Sterke beelden, prachtig geluid. Al draait alles rond american football, dit is GEEN sportfilm en al helemaal niet typisch voor mannen (getuige mijzelf) of macho's. Dit is een film voor cinefielen. Enjoy!

gepubliceerd op 17 juni 2000
De muziek in de film is vooral prachtig! Zeker de moeite waard eens te gaan kijken!

gepubliceerd op 12 juni 2000
Goede film,goed acteerwerk en een prima verhaal Mooie realistische opnames, het leek wel of je het verhaal zelf meemaakte.

Delen

Volg Cinebel