Night at the Museum

Land:
  • Verenigde Staten
Genres:
  • Komedie
  • Fantasie
Publiek: Alle leeftijden
Jaar: 2006
Release: 14/02/2007
Duur: 1u48
Synopsis : Wanneer Larry Daley met enige tegenzin een baan als nachtbewaker in het Historisch Museum aanneemt, ontdekt hij al snel dat hij wel eens een cruciale rol in de wereldgeschiedenis kan gaan spelen. 's Nachts gebeuren er in het museum wel heel eigenaardige dingen... alles en iedereen komt tot leven! Met de waarschuwende woorden 'kaat niets binnen of buiten' in het achterhoofd en met de hulp van het beeld van president Roosevelt probeert Larry de vechtende Romaanse gladiatoren en Amerikaanse cowboys te verzoenen en uit de klauwen te blijven van de rondrennende T-Rex. Kan Larry het museum de baas?
  • /10 U moet aangemeld zijn om een rating te geven
    6.7/10 10 Ratings - 11 Recensies

Mening van de communityvan de film Night at the Museum

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen toevoegen Maak een account aan
gepubliceerd op 3 augustus 2008
Voorspelbaar natuurlijk maar toch wel degelijk familie-entertainment met geslaagde special effecten. Origineel is het allemaal niet maar de makers weten de vaart erin te houden en de film kijkt gemakkelijk weg. Zo is een van de positiefste dingen dat er geen melige romance tussenzit: men houdt zich strikt bij de actie om zoveel mogelijk museumfiguren aan bod te laten komen. Dat werkt wel.

gepubliceerd op 15 april 2007
Goede familiefilm, spannend en grappig.

gepubliceerd op 23 maart 2007
Een leuke familiefilm met ettelijke leuke special effects... De stukjes omtrent de ruzie van Rome met de Cowboys vond ik persoonlijk ook wel zeer grappig, al vind ik hem dan ook geen uitzonderlijk grappige film. Zeer leuk voor een avondje vertier voor heel het gezin, maar wil iemand die manager van de Brugse Kinepolis eens duidelijk maken dat er toch geschiktere films zijn om om 22:30 te programmeren! Dank bij voorbaat! (Hannibal Rising stond b.v. ook nog op het programma en die draaiden ze dan maar om 20:00). Maar dit natuurlijk geheel off topic.

gepubliceerd op 23 maart 2007
Sorry vergeten de quoteren.

gepubliceerd op 23 maart 2007
het was een goede film maar ik had beter verwacht. bijna alles was zo een beetje te voorspellen. maar het blijft toch een goede famieliefilm.

Delen

Volg Cinebel