Chaos

Land:
  • Verenigde Staten
Genre:
  • Actie
Publiek: Alle leeftijden
Jaar: 2005
Release: 25/01/2006
Duur: 1u40
Synopsis : Op een ochtend vallen vijf gemaskerde mannen een bank in Seattle binnen en gijzelen de bankbedienden en klanten. Als de politie ter plaatse komt en de wijk afzet, wil de bendeleider Lorenz alleen onderhandelen met inspecteur Quentin Conners, die onlangs geschorst werd na een serieuze misstap. Met tegenzin gaat Conners akkoord om weer in dienst te treden, vooral omdat hij nu moet samenwerken met het groentje van de afdeling, inspecteur Dekker...
  • /10 U moet aangemeld zijn om een rating te geven
    7.1/10 11 Ratings - 11 Recensies

Mening van de communityvan de film Chaos

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen toevoegen Maak een account aan
gepubliceerd op 10 juli 2014
Is en blijft een uitstekende film met een cast die het bijzonder goed doet. Ook de actie zit goed evenals het scenario. Was een tijd geleden dat ik de film had gezien maar heb er nu nog meer plezier aan gehad dan de eerste keer. Een warm aanbevolen film is dit !!! Commentaar 2006: Een goede film met een goed uitgewerkt verhaal. Wesley Snipes is goed in zijn rol, evenals Jason Statham. Maar van wie ik het meest opgetogen ben is Ryan Phillippe, die hier een prachtrol neerzet. Het is niet zo'n gewone actiefilm, maar wel eentje waar je een beetje moet bij nadenken, en het einde is des te verrassend.

gepubliceerd op 25 juni 2008
Behoorlijke actiefilm, met alle beperkingen vandien. Nogal voorspelbaar maar toch volledig uitgekeken en dat kan ik niét van elke film/thriller zeggen.

gepubliceerd op 16 augustus 2006
we vonden het een goede actie film,misschien wat voorspelbaar,maar het verhaal zat toch goed ineen.

gepubliceerd op 20 juli 2006
Routineuze actiethriller zoals er zo veel zijn. Onderhoudende prent om eens op DVD te bekijken, maar daar blijft het dan ook bij.

gepubliceerd op 18 juli 2006
Een goede aktie film,wel ééntje zoals er al zoveel zijn gemaakt,maar het verhaal zit heel goed en elkaar,het is tot de laatste 10 minuten voor je weet wie erachter zit.Een aanrader voor een avondje genieten voor je tv.

Delen

Volg Cinebel