Final Destination 3

Land:
  • Verenigde Staten
Genre:
  • Thriller
Publiek: 16+
Jaar: 2006
Release: 22/03/2006
Duur: 1u32
Synopsis : Wanneer Wendy met een groepje vrienden een pretpark bezoekt, speelt er zich in haar hoofd plots een vreselijke achtbaancrash af. De horrorbeelden van zich afschuddend, stapt ze toch in de attractie, maar net voordat het treintje zal vertrekken, raakt ze in paniek. Samen met een paar vrienden stapt ze uit. Gelukkig, want enkele momenten later wordt haar visioen werkelijkheid. De supersnelle trein crasht op gruwelijke wijze. Veel tijd om deze aangrijpende gebeurtenis te verwerken, krijgt Wendy niet. Al snel wordt duidelijk dat de vrienden die ze wist te redden een voor een op afschrikwekkende wijze sterven. Samen met Kevin, een van de overlevenden, begint ze een race tegen de klok om deze kettingreactie van bizarre dodelijke 'ongelukken' voor te zijn.
  • /10 U moet aangemeld zijn om een rating te geven
    7.8/10 25 Ratings - 25 Recensies
  • 6.2/10  Quotering van Humo van de film Final Destination 3

Mening van de communityvan de film Final Destination 3

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen toevoegen Maak een account aan
gepubliceerd op 21 november 2007
Ook het derde deel blijft een geestige en bloederige Horrorprent. Origineel is het natuurlijk niet meer maar de sterfscènes blijven leuk en opwindend. Bloederig amusement verzekerd :)

gepubliceerd op 16 januari 2007
Ideaal om een zaterdagavond mee op te vullen. Popcorn-bloederig af en toe.

gepubliceerd op 30 april 2006
ALs je 1 en 2 al gezien hebt, weet je wat je te wachten staat. Personen overleven ramp (in nr. 1 vliegtuig ramp, nr.2 spectaculaire kettingbotsing), Dood zit hen achterna, blablabla... Nu overleven de 'acteurs' een ramp op een roetsjbaan( hoe verzinnen ze het). En nu zit Magere Hein hen op de hielen! Wederom hetzelfde verhaal, maar ik moet toegeven dat ik mij kostelijk heb geamuseerd. Vooral de manier waarop de personages om het leven komen zijn erg leuk en tegelijk ook gruwelijk. FD 3 is zekers voer voor fans van de eerste delen. Geen hoogvliegers maar zekers niet slecht, maar hopelijk blijft het hierbij. Of er komt een nr 4 waar de ramp plaats vind in een overdekt waterpretpark... of breng ik hier iemand op ideeën?

gepubliceerd op 25 april 2006
de film is echt goed !!! maar je moet wel weten wat de boodschap is in de film !!! een angstaanjagende film ... ( afschuwelijk ) maar toch het kijken waard !!!!!

gepubliceerd op 16 april 2006
Dit derde deel heeft als sequel zijn naam verdiend: even hilarisch als het vorige deel! De 'ongelukken' waren origineel, en waar ze dat minder waren was de 'aanzet tot' heel goed uitgewerkt. Leuk verhaal, grappige beelden (vooral het 'openspatten zoals een tomaat'). De beste komedie nu in je bioscoop! :)

Delen

Volg Cinebel