De battre mon coeur s'est arrêté

Land:
  • Frankrijk
Genre:
  • Tragikomedie
Publiek: Alle leeftijden
Jaar: 2005
Release: 06/04/2005
Duur: 1u47
Synopsis : Alles wijst erop dat de 28-jarige Tom in de voetsporen van zijn vader zal treden in de meedogenloze wereld van de immobiliën. Maar een toevallige ontmoeting brengt hem op andere gedachten. Misschien kan hij zijn droom vervullen en een talentvol pianist worden, zoals zijn moeder. Zonder de immobiliën op te geven, probeert Tom zich voor te bereiden voor een auditie...
  • /10 U moet aangemeld zijn om een rating te geven
    8.8/10 11 Ratings - 11 Recensies

Trailervan de film De battre mon coeur s'est arrêté

Foto's van de film De battre mon coeur s'est arrêté

Mening van de communityvan de film De battre mon coeur s'est arrêté

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen toevoegen Maak een account aan
gepubliceerd op 17 april 2008
Indrukwekkende Franse film waarin er ZOVEEL gebeurt dat het nauwelijks te bevatten is. Een absolute aanrader !

gepubliceerd op 7 april 2006
Dit was een scherpe aangrijpende film. prachtige muziek en filmografie. sterk gespeeld. ga toch kijken

gepubliceerd op 7 april 2006
Weeral maar één reactie ? Is het weeral omdat de film niet uit hollywood komt ? Weeral ongelijk jullie allemaal ... Want dit is een zalige film in al zijn aspecten ... Aleen het einde vond ik iets te cliché ... Deze regisseur bewijst dat zijn vorige film ( met Cassel, de titel ontsnapt me, iets met lèvres ...) geen toeval was. Ik vond deze zelfs beter. groetjes ...!

gepubliceerd op 7 april 2006
Goed in de verf gezette film. Verwende-zoontjes-sfeer druipt er vanaf. Gelukkig geen ongeloofwaardige all's well end's well plot; de hoofdrolspeler blijft toch een agressief en explosief kereltje, tot op het laatste moment. Rauw, bij vlagen ontroerend, de moeite als je er tegen kunt dat mensen niet altijd even hoffelijk zijn.

gepubliceerd op 7 april 2006
Een film die voorbij raast tegen 200km/u, van begin tot einde. Duris' karakterkop leent zich uitstekend voor dit soort scenario, sterke dialogen en verrassende wendingen maken het plaatje compleet. Ik heb er enorm van genoten, je valt van de ene emotie in de andere. Zeker een aanrader dus voor de alternatieve filmliefhebber!

Delen

Volg Cinebel