Sin City

Land:
  • Verenigde Staten
Genres:
  • Politie
  • Actie
Publiek: Alle leeftijden
Jaar: 2005
Release: 01/06/2005
Duur: 2u06
Synopsis : Sin City is een stad vol criminelen, oneerlijke politieagenten en sexy vrouwen. In deze stad volgen we het verhaal van drie mannen. Marv, die uit is op wraak nadat zijn geliefde Goldie vermoord werd. Hartigan, een politieagent die bijna op pensioen gaat, maar zijn protégé Nancy niet aan haar lot wil overlaten. En Dwight die zijn nachten doorbrengt met het beschermen van Gail tegen de corrupte agent Jack...
  • /10 U moet aangemeld zijn om een rating te geven
    8.0/10 92 Ratings - 94 Recensies

Mening van de communityvan de film Sin City

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen toevoegen Maak een account aan
gepubliceerd op 23 september 2012
Nog steeds de moeite waard om eens te bekijken deze film, en heb hem dan ook opnieuw bekeken op blu-ray. Het zwart-wit komt door de hoge kwaliteit nog beter tot zijn recht en heb dan ook weinig toe te voegen aan mijn eerdere commentaar. Een typische Rodriguez-Tarantino film met een supercast !! Commentaar 2005: Dit is echt iets uniek. En het zwart-wit gegeven past echt voor deze film. Ik denk dat, wanneer hij in kleur was gedraaid, helemaal niet het beoogde effect zou hebben gehad. En het vele bloed, dat dus wel in zijn juiste kleur is, komt dan wel als overdreven over. Maar dat maakt het net zo goed. Zou een 5 verdiend hebben, maar is soms een beetje verwarrend in het verhaal. Maar al bij al toch zeer het bekijken waard.

gepubliceerd op 4 mei 2008
Zoals haast àlle films die ik tegenwoordig "zie" : de film op dvd gehuurd. Reden : de meeste films die in de pers bewierookt worden zijn in werkelijkheid noch de verplaatsing noch een ticket waard. De filmcritici kennen er geen bal van. Wat woordenkramerij en belachelijke verbanden leggen = véél gekakel en uiteindelijk...jawel : een windei !!! Dit gezegd zijnde : deze film heb ik, samen met een compagnon de route, ongeveer een kwartier lang bekeken en toen hadden we er allebei ruimschoots genoeg van. Niet om aan te zien, zo slecht. Aan zoiets verlies ik geen tijd meer hoor. Maar om mijn goeie wil te tonen gezien de vele hoge scores hieronder (begrijpe wie kan !) ben ik bereid om de film "één van de volgende keren" wéér eens bij mijn 9 filmkes te gooien.

gepubliceerd op 22 oktober 2007
Bucht in een schone verpakking. Wie van heldenstripjes houdt kan dit misschien goed vinden. Maar wie Superman ontgroeid is gaat beter iets anders zien. Gratuit geweld en vliegende ledematen, neen dank u! Der is al smeerlapperij genoeg in de wereld dat ik daar mijn ziel mee moet vervuilen.

gepubliceerd op 23 maart 2007
Dit is nu wat ze noemen een topfilm, zo moet een film zijn, zeer genietbaar en zo onrealistisch dat het een echte film wordt. Rodriguez is een echte topregisseur en de acteerprestaties van Clive Owen, Mickey Rourke, Elijah Wood en Bruce Willis zijn zeker voor herhaling vatbaar.

gepubliceerd op 7 april 2006
Aan de trailer te zien, de film om naar uit te kijken dit jaar. Wordt dé verrassing van het jaar. De Pulp Fiction van 2005! Hou maar in de gaten...

Delen

Volg Cinebel