Underworld: Evolution

Land:
  • Verenigde Staten
Genres:
  • Actie
  • Fantasie
Publiek: Alle leeftijden
Jaar: 2005
Release: 05/04/2006
Duur: 1u50
Synopsis : De saga over de oorlog tussen de aristocratische vampiers en de barbaarse weerwolven gaat verder. Terwijl Selene, de knappe vampierheldin, en Michael, de Lycanhybride, de geheimen van hun afkomst proberen te ontrafelen, wordt het begin van de oude vete tussen de twee stammen geschetst. Het web van dodelijke actie, meedogenloze intrige en verboden liefde leidt hen naar de strijd die een einde moet maken aan alle oorlogen en waarin de onsterfelijken eindelijk hun straf onder ogen zullen zien...
  • /10 U moet aangemeld zijn om een rating te geven
    8.7/10 17 Ratings - 16 Recensies
  • 6.2/10  Quotering van Humo van de film Underworld: Evolution

Foto's van de film Underworld: Evolution

Mening van de communityvan de film Underworld: Evolution

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen toevoegen Maak een account aan
gepubliceerd op 20 juli 2012
Ook deze opnieuw bekeken op blu-ray. En ook hier geldt zoals bij vele filmen dat de prent een meerwaarde krijgt door de uitzonderlijke kwaliteit van beeld en geluid op het blu-ray schijfje. Prachtig !! Commentaar 2006: Prachtig vervolg op de eerste film. En ook deze keer zit de prent weer boordevol actie en spanning. Knappe special effects, nog meer weerwolven dan in het eerste deel, met nog meer bloederige scenes. Kate Beckinsale is prachtig in haar rol, net zoals in het eerste deel. Mooie rol ook van Derek Jacobi. Kortom goed gemaakte horrorprent om eens een avondje te huiveren en voor mijn part mag er nog gerust een vervolg op komen.

gepubliceerd op 7 mei 2006
gewoon heel goed. zelfs het verhaal is behoorlijk, wat van veel films in dit genre niet kan gezegd worden...laat nummer drie maar komen.

gepubliceerd op 5 mei 2006
Underworld Evolution is een geslaagd vervolg op de (in mijn ogen) beste vampieren/weerwolf film ooit gemaakt. Een beetje minder van plot misschien,maar hij gaat sterk voort met de coolste vechtscénes die ooit gezien heb. Na de Matrix heb ik zelden zo'n knap camerawerk gezien. Het is in deze tijden zeer moeilijk om een sequel te maken die even sterk is als zijn voorganger,maar daar is Regisseur Len Wiseman zeker wel in geslaagd ! Gewoon gaan zien zou ik zeggen.

gepubliceerd op 30 april 2006
Ik vond het een geslaagde film welja het eerste deel was beter maar das meestal zo het verdient een dikke 10 veel verjaal zat er nit echt in maar de leuke acties maken het wel goed vind ik:p maar eigelijk tschijnt dat er een underworld 3 zal kome ma ze zijn opt einde van underworld evolution mens? hoe moet het dan verder zijn? achja zulle we pas maar in 2008 te wete kome vrees ik:(

gepubliceerd op 23 april 2006
mega goeie film

Delen

Volg Cinebel