Mr and Mrs Smith

Land:
  • Verenigde Staten
Genres:
  • Komedie
  • Actie
  • Thriller
Publiek: Alle leeftijden
Jaar: 2005
Release: 03/08/2005
Duur: 1u59
Synopsis : John en Jane Smith zijn een doodgewoon koppel met een routineus, levenloos huwelijk. Ze hebben beiden een mysterieus geheim voor elkaar en zouden letterlijk moorden begaan om hierachter te komen: Mr. & Mrs. Smith zijn namelijk schatrijke, buitengewoon bekwame huurmoordenaars, die voor rivaliserende organisaties werken. Wanneer ze ingehuurd worden om elkaar uit te schakelen ontdekken Mr.& Mrs. Smith een nieuwe vorm van opwinding in hun huwelijk... Het echte plezier kan beginnen!
  • /10 U moet aangemeld zijn om een rating te geven
    6.4/10 79 Ratings - 81 Recensies

Trailervan de film Mr and Mrs Smith

Mening van de communityvan de film Mr and Mrs Smith

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen toevoegen Maak een account aan
gepubliceerd op 6 april 2014
Nog eens herbekeken, het blijft leuk en amusant, maar een 4 is me nog iets te veel, 3,5 wordt de nieuwe score. Ondertussen weten we allemaal dat de film er ook voor heeft gezorgd dat beide hoofdrolspelers hun relatie hier is mee begonnen. Commentaar 2005: Best leuke film. Goede actiescènes, humoristisch. Maar het kwam allemaal maar traag op gang. En ben van beide hoofdrolspelers toch beter gewoon. Ook het einde van de film is maar een beetje vaag... Was het verhaal wat beter uitgewerkt geweest zat er misschien een 4,5 in.. nu 4..

gepubliceerd op 20 januari 2009
Van een hemeltergende debiliteit. Onwaarschijnlijk afschuwelijke verspilling van talent, geld, energie en middelen. Bestaat hier echt een publiek voor dat dit weet te appreciëren?

gepubliceerd op 1 maart 2008
Met "jaren vertraging" bekeken. Zo onnozel en stom dat het bijna goed is. Bijna.

gepubliceerd op 18 januari 2006
zalig

gepubliceerd op 8 januari 2006
ik vind dit een zeer goeie film eGt gewoon super leuk om te kijken en hij is super spannend

Delen

Volg Cinebel