Kill Bill, Volume 2

Land:
  • Verenigde Staten
Genres:
  • Thriller
  • Actie
Publiek: Alle leeftijden
Jaar: 2003
Release: 21/04/2004
Duur: 2u05
Synopsis : De Bruid zet haar wraaktocht verder. Na O-Ren Ishii en Vernita Green, die in het vorige deel vermoord werden, jaagt ze nu op de overgebleven leden van het Viper Assassination Squad: Elle Driver en Bud. Hét ultieme doel is natuurlijk Bill. Wanneer De Bruid te weten komt dat haar dochtertje, waarvan ze dacht dat het dood was, nog leeft, worden de zaken er niet gemakkelijker op.
  • /10 U moet aangemeld zijn om een rating te geven
    8.4/10 45 Ratings - 46 Recensies

Mening van de communityvan de film Kill Bill, Volume 2

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen toevoegen Maak een account aan
gepubliceerd op 19 januari 2013
Om de één of àndere reden (waarschijnlijk wist ik toén niéts van het bestaan van cinbel.be af. Of het bestond nog niet....) heb ik hier niet vroeger op/over gereageerd. Om maar te zeggen dat ik déze film, nét als zijn voorganger, verre van "goed" vond. 6 Op 10 is eigenlijk nog flatterend !

gepubliceerd op 31 augustus 2012
Ook deze film opnieuw bekeken (op blu-ray) en hoef geen commentaar toe te voegen aan wat ik eerder heb geschreven. Pracht van een film, samen met deel 1 uiteraard. Commentaar 2007: Net als deel 1 is ook dit 2de deel steengoed. In dit deel zit opmerkelijk minder actie dan in Vol. 1, maar des te meer puike dialogen. Het is natuurlijk een must om deel 1 gezien te hebben alvorens je dit kan bekijken, anders ben je al op voorhand de draad van het ganse verhaal kwijt. Tarantino heeft met dit tweeluik een pracht van een film gemaakt en Uma Thurman speelt de pannen van het dak, evenals David Carradine, die in Vol. 1 amper aan bod kwam. En het zal wellicht niemand verbazen, maar ook hier is weer gezorgd voor een sublieme soundtrack.

gepubliceerd op 7 april 2006
Keileuke film

gepubliceerd op 7 april 2006
Dit Vol. II bewijst, zoals verwacht, dat deze Kill Bill als één film uitgebracht diende te worden. Het vervolmaakt Vol.I en geeft het hele verhaal de nodige dimensie. QT blijft goochelen met HongKong-kungfu, spaghetti-westerns (de scene waar Bill 'zijn Bride' opzoekt, en op de porch een dwarsfluitnummertje brengt, SUBLIEM), film-noir, Japan anime... Het is een stylistisch meesterwerk, maar het is niet voor de grote massa filmkijkers weggelegd. Niet iedereen geniet van Tarantino's liefdesbetuigingen aan de bovenvermelde genres. My cup of tea volledig !!!

gepubliceerd op 12 september 2004
Klasse pure klasse .Tarantino laat voor de 5de keer zien dat hij een genie is.Eigenlijk niks om aan te merken de kill bill - series zijn gewoon schitterend.

Zij raden deze film aan

Delen

Volg Cinebel