'Time Travel Shorts'

Genre:
  • Kortfilm
Publiek: Alle leeftijden
Jaar: 2007
Duur: 1u17
Synopsis : 'Time/Out' Sheridan De Myers / UK / 2008 / 10 min. Maddie wist wel dat haar relatie met Kieran niet meer goed zat, maar wanneer hij haar vertelt dat ze beter uit elkaar zouden gaan én dat hij een tijdreiziger is, heeft ze het even niet meer. Is hij helemaal gek geworden of kan ze nog op hem inpraten?

'Time Freak' Andrew Bowler / USA / 2011 / 12 min. Nadat hij drie dagen niet thuis is geweest, vindt de ongeruste Evan zijn huisgenoot Stillman terug in een kelderverdieping. Blijkbaar heeft Stillman de ultieme droom van vele uitvinders waargemaakt: een tijdsmachine. Hij moet echter toegeven dat hij nog niet echt ver is geraakt in de tijd.

'Stealing Time' Alex Calleros / USA / 2011 / 18 min. Wanneer een uitvinder erin slaagt een tijdmachine te bouwen om het verleden te veranderen, start hij onbewust een desastreuze aaneenschakeling van gebeurtenissen.

'Lennon' Jonas Verzyck / België, USA / 2009 / 19 min. New York, 2010. In zijn kelderkamer zit een man met hulp van een cavia te experimenten met een teletijdmachine. Hij wil terug gaan in de tijd om de moord op John Lennon te verijdelen, zodat deze kan voortgaan met het maken van fantastische muziek.

'On Time' Ted Chung / Duitsland, USA / 2008 / 7 min. Een reizende handelaar leurt met een zeer ongewoon product.

'Ollie Klublershturf vs the Nazis' Skot Bright / USA / 2010 / 11 min. Wat op het eerste zicht lijkt op een ongemakkelijk familiediner voor Dade Klublershturf en zijn nieuwe vriendin draait al snel uit op een kat en muis spel tussen Nazi's, zijn jongere broer Ollie en een tijdsmachine die de Nazi's van hem proberen af te pakken.
  • /10 U moet aangemeld zijn om een rating te geven
    Er zijn niet voldoende recensies (0)

Mening van de communityvan de film 'Time Travel Shorts'

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen toevoegen Maak een account aan
Schrijf als eerste een recensie voor deze film

Delen

Volg Cinebel