The Lone Ranger

Land:
  • Verenigde Staten
Genres:
  • Actie
  • Avonturenfilm
  • Western
Publiek: Alle leeftijden
Jaar: 2013
Release: 07/08/2013
Duur: 2u29
Synopsis : De wijze Indiaan Tonto vertelt ons het onbekende verhaal over hoe politieagent en Texas Ranger John Reid zich ontpopt tot een legende. De kijker wordt meegenomen op een sneltrein vol epische verrassingen en grappige gebeurtenissen wanneer de twee helden moeten leren samenwerken en vechten tegen hebzucht en corruptie. 'The Lone Ranger' is een spannend avontuur doordrenkt van actie en humor, waarin de beroemde gemaskerde held opnieuw tot leven wordt gebracht.

Trailersvan de film The Lone Ranger

Mening van de communityvan de film The Lone Ranger

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen toevoegen Maak een account aan
gepubliceerd op 3 maart 2014
Droevige ongeïnspireerde poging om het 'Lone Ranger'-verhaal naar de 21ste eeuw te halen: een strijkplank als Texas Ranger(Armie Hammer is net een Ketnet-wrapper) en Tonto is William Blake is Captain Jack Sparrow door een niet-grappige Johnny Depp. Een film die met zichzelf geen raad weet -Verbinski is z'n touch definitief kwijt- en slapstick, (hard) geweld en onnozele actie 150 minuten lang blijft door elkaar klutsen. William Fichtner als de kannibalistische outlaw is hier eigenlijk de enige die de juiste toon vat. Straks gaat Spielberg nog gelijk krijgen: als Hollywood zulke gedrochten(zie ook Pacific Rim, R.I.P.D., After Earth) blijft uitbraken, én de kijkers blijven ze negeren, zoals ze met deze 4 hebben gedaan, zou de filmwereld er volgend jaar wel eens helemaal anders kunnen gaan uitzien. Wij gaan i.i.g. niet rouwig zijn.

gepubliceerd op 4 januari 2014
Redelijk goede film toch, althans beter dan sommige kritieken laten vermoeden. Ik ga akkoord dat Johnny Depp weer in herhaling valt met zijn typetje, maar om daarvoor de ganse film de dieperik in te schrijven, dat gaat me te ver. Het is een leuke film, en ook een leuk verhaal, een prent voor het ganse gezin. Veel actie en humor, zoals we dat van Depp gewend zijn, goede special effects ook. Ik vond ook de bijrollen vooral goed ingevuld, o.a. door Tom Wilkinson, William Fichtner (bijna onherkenbaar) en Barry Pepper. Het is geen topfilm van Johny Depp, maar ik heb me deze 2,5 uur dat de film duurt zeker niet verveelt !!

gepubliceerd op 15 augustus 2013
Hét absolute dieptepunt van deze toch wel trieste filmzomer. Wie dacht dat de Depp/Verbinski tandem niet dieper meer kon wegzinken na de laatste schabouwelijke Pirates-prent, moet zijn mening herzien: "The lone ranger" heeft alles wat het blockbustergenre -hopelijk heel vlug- kan uitroeien, chaotische actiescenes, belabberd acteerwerk, flauwe dialogen, veel te veel luide effects en géén spatje aandacht om een goeie verhaallijn naar voren te brengen. Nog een paar van deze gedrochten, gauw, en dan mag Dame Cinema zich gaan herbronnen. Exit ook voor Depp, ooit de meest getalenteerde acteur van zijn generatie en nu nog slechts een schimmige karikatuur van zichzelf, pijnlijk! En oh ja, die 10 euro voor een ticketje zal de teruglopende toeschouwersaantallen ook niet helpen... Je zou er warempel gefrustreerd van raken.

gepubliceerd op 8 augustus 2013
Superfilm! Johnny Depp heeft er weer een prachtrol opzitten. Zoals we van hem gewoon zijn geeft hij het personage een enorm orriginele persoonlijkheid. Ook de verhaallijn it goed en ook het in beeld brengen van scenes in combinatie met de musiek is schitterend gedaan. Zeker een aanrader!!

gepubliceerd op 7 augustus 2013
schitterende film !!!!

Zij raden deze film aan

Delen

Volg Cinebel