Chernobyl Diaries

Land:
  • Verenigde Staten
Genre:
  • Horror
Publiek: Alle leeftijden
Jaar: 2012
Release: 11/07/2012
Duur: 1u30
Synopsis : Een groep van zes jonge toeristen besluit om - weg van de vaste en verplichte wegen - een 'extreme tourgids' in te huren. De gids brengt hen naar de stad Pripyat, de voormalige thuisbasis van de arbeiders van de Tsjernobyl kernreactor, maar nu al 25 jaar een desolate stad. Na een korte verkenning van de verlaten stad, ondervindt de groep dat ze vastzitten op deze plaats. En al snel ontdekken ze dat ze er niet alleen zijn...

Trailervan de film Chernobyl Diaries

Mening van de communityvan de film Chernobyl Diaries

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen toevoegen Maak een account aan
  • 1
gepubliceerd op 9 juni 2013
Redelijk, maar zeker niet de beste film die ik in dit genre heb gezien. Het is allemaal nogal voorspelbaar, al vanaf de eerste momenten weet je waar het gevaar vandaan komt (de titel zegt ook al voldoende). Het lijkt allemaal een beetje op 'The Descent', al is die stukken beter, alleen de locatie is anders. Wel interessant dat men echte beelden van Chernobyl en het stadje heeft gebruikt om een totaalbeeld te geven (uiteraard heeft men de scènes met acteurs daar niet gefilmd).

gepubliceerd op 9 augustus 2012
Wat mij betreft alvast één van de meest intrigerende uitgangspunten om een goede horror aan vast te hangen. Er wordt in het eerste halfuur knap gebruik gemaakt van de schitterende locatie en regisseur Parker beseft wel degelijk dat suggestie beter werkt dan teveel tonen. Maar toch halfweg stokt het tempo en verzanden we andermaal in het "tien kleine negertjes"-scenario. Heel jammer, want er zat meer in.
  • 1

Delen

Volg Cinebel