The Double (2011)

Land:
  • Verenigde Staten
Genres:
  • Misdaad
  • Mysterie
  • Thriller
Publiek: Alle leeftijden
Jaar: 2011
Release: 01/08/2012
Duur: 1u34
Synopsis : In The Double wordt een senator van de VS op mysterieuze wijze vermoord. Gelijk denkt iedereen aan de legendarische Soviet moordenaar "Cassius". Paul Shepherdson, voormalig CIA, is genoodzaakt om de zaak samen met FBI nieuwkomer Ben Geary op te lossen. Shepherdson zat zijn gehele loopbaan achter Cassius aan en is langzaam gaan geloven dat de moordenaar inmiddels niet meer leeft, maar toch zet zijn baas Tom Highland hem op de zaak. Geary, die zijn scriptie schreef over Shepherdsons vroegere jacht op Cassius, is ervan overtuigd dat de moordenaar weer is opgedoken. Het duo duikt in het heden en verleden om de zaak op te lossen en het wordt steeds duidelijker dat Cassius niet de persoon is die iedereen verwacht had. Dit schijnt uiteraard een geheel nieuw licht op het onderzoek.

Trailersvan de film The Double (2011)

Mening van de communityvan de film The Double (2011)

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen toevoegen Maak een account aan
  • 1
gepubliceerd op 11 oktober 2013
Bijzonder matig filmke van 3 x niéts. Maar als de Weledele Heer Richard Gere in een filmke acteert wil ik wel eens over mijn hart strijken. ZONDER Mijnheer Gere : 1/10 ! Maar mét Mister Gere......

gepubliceerd op 4 januari 2013
Goede thriller met een prima cast. Toch had ik wat meer actie verwacht, de film moet het meer van de dialogen hebben. Maar vond hem daardoor zeker niet slecht, en de onthulling op het einde is verrassend.
  • 1

Delen

Volg Cinebel