[Rec] 3 Genesis

Land:
  • Spanje
Genres:
  • Horror
  • Thriller
Publiek: 16+
Jaar: 2012
Release: 04/04/2012
Duur: 1u22
Synopsis : Koldo en Clara staan op het punt de meest memorabele dag uit hun leven te beleven: hun trouwdag. De receptie wordt gehouden in een schitterend oud statig huis middenin het platteland. Alles verloopt vlot en iedereen geniet met volle teugen van deze wonderlijke dag... Tot sommige gasten symptomen van een vreemde ziekte beginnen te vertonen. Voor ze het goed en wel beseffen, geraken de bruid en bruidegom verstrikt in een helse chaos die de bruiloft overspoelt. Koldo en Clara geraken gescheiden en beginnen een wanhopige zoektocht naar elkaar. Wat begon als een sprookjesachtige dag verandert al gauw in een hilarisch gruwelijke nachtmerrie...
  • /10 U moet aangemeld zijn om een rating te geven
    4.3/10 3 Ratings - 2 Recensies

Trailervan de film [Rec] 3 Genesis

Mening van de communityvan de film [Rec] 3 Genesis

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen toevoegen Maak een account aan
  • 1
gepubliceerd op 3 januari 2013
Deze film is reeds de derde uit de reeks, maar de eerste die ik ervan zie. Na de ronduit saaie eerste 20 minuten komt de film een beetje op dreef, maar toch niet echt voldoende om me te overtuigen. En ik ben dus ook niet overtuigd om de eerste 2 prenten ook te bekijken. Dit is niet aan mij besteed.

gepubliceerd op 18 april 2012
Dit is naar mijn gevoel absoluut geen [Rec]3, maar een op zichzelf staande, matige horrorfilm die met zijn voorgangers weinig of niets te maken heeft. Geen reality-effect zoals de vorige delen, geen extra informatie die met het opgebouwde verhaal te maken heeft, maar een oppervlakkige side-story, een gewone kolder/zombiefilm. Op zich niet slecht, maar absoluut een stevige teleurstelling als je hoopt op een vervolg op [Rec]1 en 2. Jammer!!
  • 1

Delen

Volg Cinebel