House at the end of the street

Land:
  • Verenigde Staten
Genres:
  • Horror
  • Thriller
Publiek: 12+
Jaar: 2012
Release: 23/01/2013
Duur: 1u41
Synopsis : De onlangs gescheiden moeder Sarah en haar dochter Elissa maken een nieuwe start in een mooi huis in bosrijke omgeving. Al snel blijkt echter dat achter dit rustige uiterlijk een verschrikkelijk geheim schuilgaat. In het huis naast hen is jaren geleden een echtpaar op gruwelijke wijze vermoord door hun eigen dochter, die vervolgens in de bossen verdween en haar broertje Ryan alleen achterliet. Ondanks dat haar moeder Elissa waarschuwt niet met Ryan om te gaan, begint zij toch stiekem een relatie met deze verlegen jongen en wordt het prille koppel langzaam maar zeker opgeslokt door de mysterieuze dreiging die nog steeds in het huis aanwezig lijkt te zijn.

Trailersvan de film House at the end of the street

Foto's van de film House at the end of the street

Mening van de communityvan de film House at the end of the street

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen toevoegen Maak een account aan
  • 1
gepubliceerd op 23 april 2013
Een film als een verre - en domme - neef van bvb 'Psycho'. Een uitgestoten dorpsjongen - mét een geheim(!) wordt opgevangen door 'the new girl in town', tegen de wens van haar moeder en de lokale politie-agent. Dat deze film nu in roulatie komt, heeft alles te maken met de explosieve carriere van Jennifer Lawrence. Ze redt de film zowat in haar eentje, maar verder is dit echt een horror(?)thriller(?) recht uit het boekje. Zeer doorzichtige schokmomenten, te luide muziekeffecten, en een zeer voor de hand liggende ontknoping. 101 minuten Jennifer Lawrence (en Elizabeth Shue, nog steeds een killer) kijken: er zijn ergere dingen. Maar er zijn zeer veel betere films.

gepubliceerd op 21 januari 2013
Pure info...De filmliefhebbers van de talentvolle Jennifer Lawrence die met grote ogen hun hoofd schudden over deze "verkwisting" kunnen we gerust stellen. Dit onding is al drie jaar oud en opgenomen kort na "Winter's Bone". Meisje wist toe nog niet wat een grootse carrière haar te wachten stond, vandaar...
  • 1

Delen

Volg Cinebel