The Grey

Land:
  • Verenigde Staten
Genres:
  • Actie
  • Thriller
  • Avonturenfilm
Publiek: Alle leeftijden
Jaar: 2012
Release: 29/02/2012
Duur: 1u57
Synopsis : Als een groep medewerkers van een olieplatform terug naar de bewoonde wereld vliegt, stort hun vliegtuig neer in het ijzige Alaska. Al snel komen ze erachter dat het gebied waar ze proberen te overleven het territorium van een nietsontziende wolvenroedel is en begint een strijd op leven en dood.
  • /10 U moet aangemeld zijn om een rating te geven
    6.5/10 8 Ratings - 14 Recensies
  • 7.5/10  Mening van Humo van de film The Grey

Trailervan de film The Grey

Mening van de communityvan de film The Grey

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen toevoegen Maak een account aan
gepubliceerd op 17 november 2012
Ben wel een fan van Lian Neeson, maar dit is toch veruit een van zijn mindere films hoor. Echt spannend en boeiend is het allemaal niet. En het einde is nog slechter.. Neen, de slechtste Neeson die ik al heb gezien. Wel prachtige locaties, maar dan heb je het mooiste van de film wel gehad.

gepubliceerd op 26 maart 2012
FAB, het wordt ZO gespeld : "eerstegraads dwaas". Licht je je "mening" even toe ? Ik leer maar àl te graag bij !

gepubliceerd op 19 maart 2012
Winnetou, je bent een eerste-graad-dwaas.

gepubliceerd op 14 maart 2012
Een onderhoudende spannende film, helaas van in het begin enorm voorspelbaar en onrealistisch. Toch genietbaar met het verstand op 0.

gepubliceerd op 12 maart 2012
En dan heb ik het nog niet over oriëntatie ! Die mannen vliegen van A naar B en onderweg stort hun vliegtuig neer. Ik mag toch aannemen dat volwassen MANNEN een béétje belang hechten aan hun (nieuwe) locatie. Ik weet in elk geval ALTIJD waar ik me bevind, zelfs in een niét-gevaarlijke omgeving. Daarom ben ik altijd voorzien van kaarten, een kompas (in mijn auto !!), etc. Een gps in de wagen heb ik (momenteel) niét maar ik denk dat dat soort dingen ook je vermogen tot oriënteren BEPERKT. Op élke kaart is het noorden BOVENAAN. Vind jij het ook niet vreemd dat mannen die in de wildernis leven zo weinig van het terrein afweten ? Enfin, over locatie en oriëntatie wordt met geen woord over gerept. Integendeel zelfs : ze strompelen doelloos door die bevroren & besneeuwde wereld, geen ideeën en - dus - geen plan. Ikzélf zou maar al te goed weten wààr ik me (ongeveer) zou bevinden. En dan het landschap... De vuistregels zijn simpel : altijd afdalen dan heb je méér kans om bewoning te vinden want niémand gaat (normaal gezien...) op de top van een onherbergzame berg WONEN ! Een rivier, hoe klein ook ? Die volg je àltijd stroomAFWAARTS. De kans dat je in een nederzetting, een dorp of wat dan ook aankomt is véél kleiner (te verwaarlozen)dan als je het riviertje stroomOPWAARTS zou volgen. Tenzij ? Tenzij je uit de vuiligheid in dat riviertje zou kunnen opmaken dat er stroomopwaarts een dorp, stad of toch nederzetting is. O ja : uit het SAS-handboek : ""ICE-COLD WATER IS A KILLER" : Falling into icy water knocks the breath out of you. The body looses muscular control, consciousness fades, death follows in 15-20 minutes. RESIST. Take action. Move fast for land. Roll in snow to absorb water (Wat heb ik gisteren geschreven ?). Get to shelter and dry kit at once." Ik wist het nog uit het hoofd ! ("SAS" = Special Air Service). Oh ja, één van de voordelen van die vuurreflector is dat je minder droog hout op die manier kunt drogen tot het ook voor je vuur geschikt is....

Zij raden deze film aan

Delen

Volg Cinebel