Intouchables

Land:
  • Frankrijk
Genre:
  • Komedie
Publiek: Alle leeftijden
Jaar: 2011
Release: 02/11/2011
Duur: 1u52
Synopsis : Als gevolg van een ongeval tijdens het paragliding moet Philippe, een rijke aristocraat, op zoek naar iemand om hem te helpen in het huis. Hij neemt Driss in dienst, een jongere uit de voorsteden die net uit de gevangenis komt. Kortom, de minst geschikte persoon voor de job. Samen zullen ze een middenweg moeten vinden tussen Vivaldi en Earth Wind and Fire, tussen het kostuum en het trainingspak,...
  • /10 U moet aangemeld zijn om een rating te geven
    8.6/10 15 Ratings - 12 Recensies

Trailersvan de film Intouchables

Mening van de communityvan de film Intouchables

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen toevoegen Maak een account aan
gepubliceerd op 30 december 2012
Eén van de knapste films van de laatste tijd! Een triest gegeven, een verlamde man, wordt omhoog getild tot uitganspunt van een film waar alle emoties mekaar in flitsend tempo opvolgen: frustratie, verrassing, overmoed, botheid en niet te vergeten humor. François Cluzet en de minder bekende Omar Sy spelen de rol van hun leven!

gepubliceerd op 5 augustus 2012
Een echte aanrader!! Een waargebeurd verhaal waarin men de zaken niet verbloemd nog over dramatiseerd. Deze film heeft mij echt verrast. Sterke vertolkingen, leuke dialogen, er wordt verder gekeken dan het meest voor de hand liggende en dat is al heel wat voor een film!! Ik hoop dat er nog zo véél filmen gemaakt worden.

gepubliceerd op 7 mei 2012
Fantastische film in al zijn eenvoud. "Het leven zoals het is...". Inderdaad, in de trant van "Hasta La Vista" : het is niét omdat je in een rolstoel zit dat je niet meer kunt genieten van het leven. En dan al zeker met zo'n Pipo. Toen ik al een wat onbevredigend einde vreesde viel er TOCH NOG een cadeautje uit de lucht. De beide acteurs zijn SUPER en ook Yvonne is geweldig.

gepubliceerd op 4 april 2012
Ik heb vanmiddag "Intouchables" gekeken. Geweldig mooi film waarvan de acteerwerk, dialogen en soundtrack prachtig samen komen op het grote scherm. Een echte aanrader!

gepubliceerd op 14 maart 2012
Deze film heeft me aangenaam verrast. Komt traag op gang maar zit vol humor. Prachtig acteerwerk van de 2 hoofdrolspelers. Terecht weken op nr 1 gestaan van beste filmen in Frankrijk.

Zij raden deze film aan

Delen

Volg Cinebel