Ted

Land:
  • Verenigde Staten
Genre:
  • Komedie
Publiek: Alle leeftijden
Jaar: 2012
Release: 10/10/2012
Duur: 1u46
Synopsis : Deze comedy vertelt het verhaal van John Bennett,een volwassen man die zijn leven deelt met een teddybeer: Ted. John mocht als kind een wens doen en zo kwam Ted tot leven. Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk.

Trailersvan de film Ted

Mening van de communityvan de film Ted

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen toevoegen Maak een account aan
gepubliceerd op 14 november 2014
Hilarisch foute prent waar Seth MacFarlane zijn vuile humor à la 'Family Guy' nu met echte mensen én een teddybeer op ons mag loslaten. Geen tekort aan grofzakkerij hier, voluit plankgas alles onderuit, voor samen met de maten eens voor de buis te kruipen om languit te gieren met halve zool John Bennett (een sùper Wahlberg!) en zijn gore maatje Ted. (Frank: "You think you got what it takes?" Ted: "I'll tell you what I got. Your wife's pussy on my breath.")

gepubliceerd op 16 november 2012
Absoluut niét geschikt voor kinderen. Jongen toch, de idee alléén al. Dit is gewoon een vulgaire film waar je als volwassene al een rode kop krijgt van plaatsvervangende schaamte !

gepubliceerd op 10 november 2012
Enigszins overroepen tiener-liefdesverhaal dat zichzelf verkoopt als komedie. Met uitzondering van de romantische scenes, is de humor in "Ted" platvloers met een intellectuele ondertoon. De geestigheid en lol hebben een onregelmatig ritme en worden te dikwijls onderbroken door (overbodige) romantische interludes en graatloze dialogen. Vis noch vlees dus. Bovendien bevat de trailer al de beste momenten uit de film. Advies: bekijk de trailer en wacht gewoon de TV-première af. 5/10

gepubliceerd op 22 september 2012
Voortdrijvend op het succes van pakweg "The hangover" of "Due Date" krijgen we hier het verhaal van een 35 jarige puber (Wahlberg-prima gecast) met zijn eeuwige compagnon de route: Ted, een tot leven gekomen teddybeer, wiens grootste genot blonde deernes najagen en weed roken is (jaja, van de beer dus). Heel even grappig maar ook niet meer dan dar.

Zij raden deze film aan

Delen

Volg Cinebel