Savages

Land:
  • Verenigde Staten
Genres:
  • Misdaad
  • Drama
  • Thriller
Publiek: 16+
Jaar: 2012
Release: 03/10/2012
Duur: 2u11
Synopsis : Ben, een rustige en vreedzame Boeddhist en zijn beste vriend Chon, een ex-marinier en ex-huurmoordenaar, runnen samen een succesvolle business. Ze verbouwen de beste marihuana die er is. Daarnaast hebben ze beide een bijzondere relatie met de prachtige Ophelia. Ze leiden een idyllisch bestaan in het zuiden van Californië, totdat de Mexicaanse drugsorganisatie Baja cartel eist dat de drie voor hen gaan werken. Elena, de meedogenloze leider van het Baja cartel, en haar koelbloedige handlanger Lado, onderschatten de sterke band tussen de drie vrienden. Ben en Chon gaan een hevige strijd aan met het kartel en krijgen hulp van de corrupte narcotica agent Dennis.

Trailervan de film Savages

Mening van de communityvan de film Savages

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen toevoegen Maak een account aan
gepubliceerd op 7 augustus 2013
Allemàchtig....! Een triootje (MMF) in 2013 ? Zucht, stél je dat eens VOOR, Mensen.... Wat een flauwekul ! "WIJ" staan al véél verder hoor. En verder : bijkans "boeiende" film al duurt het allemaal wat té lang. Dit had snediger gekund. Van de àndere kant : er wordt tegenwoordig zovéél SLéCHTERS gemaakt (de "Blockbusters" floppen....EIN-DE-LIJK !) dat deze film misschien "iéts méér" verdient.

gepubliceerd op 9 februari 2013
Dat was lang geleden... nog eens een puike van van Oliver Stone. Dat is deze film wel, met een gemengde cast van bekende en onbekende acteurs die het allemaal prima doen. Goed verhaal ook, met veel geweld en ook voldoende actie. Wie trouwens goed oplet ziet op een bepaald moment Oliver Stone zelf, maar dat doet hij wel meer een cameo in zijn eigen films. Meer dan 2 uur duurt deze prent, ook niet ongewoon voor Stone, maar ik heb me er gene seconde met verveeld. Kan deze prent, die Oliver Stone weer als regisseur op de kaart zet, warm aanbevelen.

gepubliceerd op 10 november 2012
Erg routineuze oliver Stone-film die voldoet aan alle kenmerken van de grootmeester. Kreeg met recht en rede een 16+ leeftijdskwalificatie omwille van de getoonde wreedheden, het openlijke drugsgebruik en de obligatoire blote poep, tiet en seksbeurt. Stone does what he does best en werkt volop met eigentijdse muziek, felle kleuren en onconventionele camerastandpunten. "Savages" is een snelle, aangename film die nergens verrast maar een dikke voldoende haalt omwille van de sterke Oliver Stone-stempel. Professioneel en netjes gemaakt. Met Benicio Del Toro in een hoogst vermakelijke bijrol. 8/10

gepubliceerd op 23 oktober 2012
Inderdaad knap camerawerk en uitstekende muziek, maar voor de rest vond ik Savages eerder aan de saaie en flauwe kant. Qua genre was het vis noch vlees, de humor neemt quasi alle spanning weg, maar het is dan ook weer niet grappig genoeg om alleen daarmee te overtuigen. De registers mochten iets meer opengetrokken worden, nu bleef het allemaal nogal braaf. Geef mij maar Rodriguez voor een prima pulpfilm.

gepubliceerd op 6 oktober 2012
Oliver Stone terug op vertrouw gebied: de stevige trashfilm en hij is nog niets van zijn pluimen verloren. Twee marihuanatelers komen in het vizier van een Mexicaans kartel geleid door Salma Hayek en dat loopt niet goed af... Da's het verhaal in een notedop en meer heeft Stone ook niet nodig om twee uur entetainende pulp op u en ik af te voeren. Fraai camerawerk, prima muziek en een uitgekiende cast doen de rest.

Delen

Volg Cinebel