American Pie: Reunion

Originele titel: American Reunion
Land:
  • Verenigde Staten
Genres:
  • Komedie
  • Romantiek
Publiek: Alle leeftijden
Jaar: 2011
Release: 02/05/2012
Duur: 1u52
Synopsis : In American Reunion keren alle vertrouwde American Pie personages terug naar East Great Falls voor hun middelbare school reünie. In een weekend komen ze erachter wat er allemaal veranderd is, wat nog hetzelfde is en dat tijd en afstand funest kunnen zijn voor vriendschap. Jim en Michelle zijn inmiddels getrouwd, terwijl Kevin en Vicky juist afscheid hebben genomen van elkaar. Oz en Heather groeiden uit elkaar, maar Finch heeft het nog altijd voorzien op Stiflers moeder. De inmiddels volwassen vrienden kijken terug op, en laten zich inspireren door hun jeugd...
  • /10 U moet aangemeld zijn om een rating te geven
    6.1/10 6 Ratings - 2 Recensies

Trailersvan de film American Pie: Reunion

Mening van de communityvan de film American Pie: Reunion

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen toevoegen Maak een account aan
  • 1
gepubliceerd op 7 mei 2012
Leek een heel leuk idee om de "Pie"-reeks via een reunie weer tot leven te wekken. Helaas is de uitwerking een stuk minder amusant. Het tempo ligt veel te laag, er valt waarlijk géén enkele goede grap te bespeuren, de dialogen zijn heel vlakjes... Maar godzijdank grijpen de acteurs wel hun kans om hun tanende -ugh- carrieres nog even aan te zwengelen en druipt het spelplezier van het scherm. Oh ja, ook nog een bonuspuntje om het geweldige "Laid" van James nog eens uit de speakers te horen knallen (je moet er wel tot aan de eindtitels voor wachten).

gepubliceerd op 5 mei 2012
In dit vierde deel van de "American Pie"-reeks krijg je het vertrouwde recept: neem alle hoofd-en nevenpersonages van de voorbije edities (het ene al wat gekker dan het andere), meng dit met enkele nieuwe absurde (geregeld seksueel getinte) situaties, voeg er dan nog enkele voorspelbare en minder voorspelbare gebeurtenissen bij plus vele knipogen naar de vorige delen en voila... Als je al fan was van "The American Pie"-reeks, dan zal je waarschijnlijk wel smullen van deze prent... Heeft deze reeks je echter nooit geboeid, dan laat je dit stukje cinema beter staan.
  • 1

Delen

Volg Cinebel