Conan the Barbarian

Land:
  • Verenigde Staten
Genres:
  • Actie
  • Avonturenfilm
  • Fantasie
Publiek: Alle leeftijden
Jaar: 2011
Release: 17/08/2011
Duur: 1u52
Synopsis : Een queeste die begint als een persoonlijke vendetta van Conan – de beruchte krijger wil zich wreken op de moordenaar van zijn vader – ontaardt al gauw in een episch gevecht tegen reusachtige rivalen en moordlustige monsters. Conan beseft bovendien dat hij de enige is die de naties van Hyboria kan behoeden voor een bovennatuurlijk kwaad...
  • /10 U moet aangemeld zijn om een rating te geven
    7.3/10 3 Ratings - 3 Recensies

Trailervan de film Conan the Barbarian

Mening van de communityvan de film Conan the Barbarian

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen toevoegen Maak een account aan
  • 1
gepubliceerd op 20 juni 2012
Vrij gewelddadige, maar nogal saaie, bijna dommige verfilming van het legendarische fantasy-verhaal (uit 1932 alweer!) van Robert E. Howard. Regisseur Marcus Nispel ('remaker' van 'The Texas Chainsaw Massacre'/'Friday the 13th') vindt helemaal geen evenwicht tussen de fantasy-storytelling en het brute geweld. Het is schedel-verbrijzelen en ledematen-hakken aan de lopende band, het CGI-bloed overvloedig rondspattend. Acteursgewijs haalt enkel Ron Perlman als de vader enig niveau, de mooie dame-in-distress Rachel Nichols is wel fijn om naar te kijken, spierbundel van dienst Jason Momoa nogal eendimensionaal, maar ach, zijn toekomst is verzekerd, met de opties op nog 2 films. Neen, geef ons dan toch maar de versie uit 1982, written and directed by John Milius, starring Arnold Schwarzenegger and James Earl Jones.

gepubliceerd op 6 januari 2012
Prachtige beelden, puike special effects, echt mooi om zien. Maar, en dat gebeurt meer en meer tegenwoordig, blijkbaar is het budget helemaal opgegaan aan de effects en de 3D beelden, zodat er voor een deftig scenario weinig meer overbleef. En dat scenario is zeer zwak, helaas.
  • 1

Delen

Volg Cinebel