Ghost Rider: Spirit of Vengeance

Land:
  • Verenigde Staten
Genres:
  • Actie
  • Fantasie
  • Thriller
Publiek: Alle leeftijden
Jaar: 2012
Release: 15/02/2012
Duur: 1u35
Synopsis : Johnny Blaze is de Ghost Rider. Vuurspuwend en gewapend met een motor strijdt hij tegen het pure kwaad: de duivel. Blaze leeft tegenwoordig een teruggetrokken bestaan, hij voelt zich belazerd door duivel Mephistopheles met wie hij eerder een pact sloot. Wanneer hij wordt benaderd om een moeder en haar zoon te beschermen tegen een gruwelijk demonisch wezen, stapt hij toch weer op de motor. He rides again... en dit keer in vurig 3D!

Trailersvan de film Ghost Rider: Spirit of Vengeance

Foto's van de film Ghost Rider: Spirit of Vengeance

Mening van de communityvan de film Ghost Rider: Spirit of Vengeance

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen toevoegen Maak een account aan
  • 1
gepubliceerd op 20 december 2013
Super idee om dit in handen van Mark Neveldine en Brian Taylor te stoppen. Als je wil weten hoe geschift ze kunnen uithalen, check 'Crank'('06). Of blijf hier kijken. Want Johnny Blaze kan zijn duivelspact opheffen als hij de mensenzoon Danny van Satan behoedt van het lot dat De Gehoornde voor hem in petto heeft. Johnny/Ghost Rider krijgt zelfs katholieke hulp in de vorm van een pistooltrekkende alcoholverslaafde monnik (Idris Elba) en moet opboksen tegen een creepy volledig getattoeerde abt Methodius (Christopher Lambert is back!). En dan is er nog Violante Placido, als moeder van de kleine Danny, om onze zinnen te prikkelen. Ciaran Hinds is een fantastische Roarke/Duivel en wordt bijgestaan door een waanzinnige Carrigan (Johnny Whitworth) met übercoole gaven. Je ziet het: niet te missen, deze film!

gepubliceerd op 13 juli 2012
Zelfs als je deze film in 2D bekijkt, net als ik heb gedaan, merk je overduidelijk dat er heel wat is geïnvesteerd in de 3D effecten, en zijn de special effects bijzonder mooi. Maar, en ook dit is de laatste tijd helaas bij vele 3D filmen merkbaar, gaat dit ten koste van een goed scenario. Dat zou niet mogen zijn, dat het verhaal ondergeschikt wordt aan de special effects, en wellicht is dat ook de reden van de lagere score van deze film. Verder blijf ik erbij dat Nicolas Cage niet echt de geschikte persoon is om deze rol te vertolken (dat had ik ook al gezegd in de over de eerste prent), leuk om zien is wel Violante Placido. En Ciarán Hinds is een een perfecte vervanger van Peter Fonda als de Duivel. Wat betreft die eerste film, die is dus veel beter dan dit tweede deel. Maar hij blijft dus wel de moeite waard om te bekijken, alleen al om de (omstreden in mijn oordeel) special effects.

gepubliceerd op 26 februari 2012
Tweede keer Cage al dit jaar, maar weer komt hij niet verder dan zijn gekende trucs, nog steeds hoogst vermakelijk, maar 't wordt toch weer eens tijd dat we Nic nog eens echt zien acteren. Voor de rest een behoorlijke sequel op een flauwe eerste film: tempo ligt hoger, muziek zit wel snor en de dialogen zijn zoals ze horen te klinken in een soortgelijke Marvel-adaptatie. Pulptrash die de genrefan wel zal kunnen smaken, de anderen blijven hier beter weg...
  • 1

Zij raden deze film aan

Delen

Volg Cinebel