Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader

Land:
  • Verenigd Koninkrijk
Genres:
  • Avonturenfilm
  • Fantasie
Publiek: Kinderfilm
Jaar: 2010
Release: 08/12/2010
Duur: 1u52
Synopsis : Keer terug naar de magische en wonderbaarlijke wereld van C.S. Lewis in het geweldige Narniaanse Drakenschip. In dit nieuwe deel van de succesvolle ‘The Chronicles of Narnia’-reeks, worden Edmund en Lucy Pevensie, samen met hun neef Eustace, hun Koninklijke vriend Koning Caspian en de muizenkrijger Reepicheep, via een schilderij opgezogen naar Het Drakenschip. Hun missie, die het lot van Narnia zal bepalen, neemt de dappere reizigers mee op een avontuur langs mysterieuze eilanden en rivieren, confrontaties met magische wezens en sinistere vijanden en leidt tot een hereniging met hun vriend en beschermer, de “Grote Leeuw” Aslan.
  • /10 U moet aangemeld zijn om een rating te geven
    5.7/10 4 Ratings - 4 Recensies

Foto's van de film Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader

Mening van de communityvan de film Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen toevoegen Maak een account aan
  • 1
gepubliceerd op 5 april 2013
De derde uit de reeks, en de minst goede. Het verhaal wordt steeds zwakker vind ik... dus ook tijd dat dit de laatste is uit de reeks. Het blijven natuurlijk wel mooie filmen wat beelden betreft en dus wel leuk voor de jeugd.

gepubliceerd op 29 december 2010
een leuk einde ( hoop ik) van 3 delen want een 4e is echt niet nodig. heb met plezier gekeken maar eens moet er een eind zijn en laat dat bij deze zijn. zeker geen slechte film en voor de fans van deze films een genot wat betreft de decors enz .

gepubliceerd op 17 december 2010
Na Harry Potter ligt ook Narnia op apegapen na dit hopeloos ouderwetse en slaapverwekkende derde deel. Hier valt met de beste wil van de wereld niets goeds over te vertellen en met Michael Apted in de regisseursstoel hadden we nochthans op een goeie familiefilm gerekend !

gepubliceerd op 12 december 2010
Ik vond deze derde Narniafilm goed. Je krijgt de (in mijn ogen toch) oude vertrouwde mix van goede decors, veel magie, de bekende, maar ook gloednieuwe personages, ... Het verhaal zat ook vrij goed (alleen op het einde was het een beetje langdradig).
  • 1

Delen

Volg Cinebel