Lock Out

Landen:
  • Frankrijk
  • Verenigde Staten
Genres:
  • Actie
  • Sciencefiction
  • Thriller
Publiek: Alle leeftijden
Jaar: 2011
Release: 18/04/2012
Duur: 1u36
Synopsis : Het jaar 2079. MS ONE is experimentele gevangenis in de ruimte waar ‘s werelds meest gevaarlijke criminelen in een kunstmatige slaap gehouden worden. Emilie, de dochter van de president van de Verenigde Staten, reist naar het ruimtetuig op humanitaire missie. Wanneer een gewelddadige opstand uitbreekt, worden Emilie en het team van MS One gegijzeld door de gevangenen. De president stuurt agent Snow de ruimte in om zijn dochter te redden...
  • /10 U moet aangemeld zijn om een rating te geven
    6.2/10 9 Ratings - 5 Recensies

Trailervan de film Lock Out

Mening van de communityvan de film Lock Out

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen toevoegen Maak een account aan
  • 1
gepubliceerd op 7 december 2013
pretentieloze scifi film met een paar super acteurs. Tof, zonder meer.

gepubliceerd op 21 december 2012
Redelijke SF-actiefilm waar ik toch wat meer inhoud in had verwacht. Guy Pearce, alomtegenwoordig in films dezer dagen, is goed in de hoofdrol en profileert zich een beetje als de nieuwe Schwazenegger-Willis-en consoorten. Peter Stormare vind ik altijd wel goed spelen, al is het dan meestal in bijrollen. En tenslotte Maggie Grace heeft wel een leuk snoetje om naar te kijken. Kortom: redelijk wat actie in deze film die met een beter scenario beter uit de verf zou komen dan nu.

gepubliceerd op 13 juni 2012
Hoofdrolspeler Guy Pearce heeft altijd al een neus gehad voor films die net dat ene tikkeltje anders zijn, die hem als acteur net dat tikkeltje anders portreteren dan je van hem zou verwachten. "Lockout" is zo'n film. Begrijp me niet verkeerd, deze prent is wel degelijk pulp, maar dan van de geestige, uitdagende soort. Alle clichés zijn aanwezig en worden oeverloos commercieel uitgemolken, maar de sfeer van deze film is aangenaam luchtig en macho tegelijk, nergens serieus te nemen én een heerlijke persiflage van de scifi-actiefilm. Ikzelf heb de hele lengte van "Lockout" met een glimlach zitten kijken. Amusant. Neem het allemaal vooral niet te serieus en je beleeft veel plezier aan deze bioscoopprent.

gepubliceerd op 18 april 2012
Eentje uit de stal van Luc Besson en dan weet je waar we aan toe zijn: pretentieloos actie-amusement. "Lockout" is hier geen uitzondering op, maar is toch een beetje een vreemde eend: dit lijkt wel een kruisbestuiving van de klassieke escape-from-prison-prent (zie "Lock Up" of "Wedlock") met ugh "Star Wars"...Weird indeed! Maar plezant, dat ook en met notoire b-listers als Guy Pearce en Peter Stormare zit het qua acteerwerk ook wel snor. Heerlijk debiele dialogen compenseren het gebrek aan ritme en puur filmisch talent. Eentje voor de liefhebbers only dus.
  • 1

Delen

Volg Cinebel