The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1

Land:
  • Verenigde Staten
Genres:
  • Drama
  • Romantiek
  • Fantasie
  • Thriller
Publiek: Alle leeftijden
Jaar: 2011
Release: 16/11/2011
Duur: 2u15
Synopsis : In The Twilight Saga: Breaking Dawn – part 1 krijgen Bella, Edward en hun familie af te rekenen met de onvoorziene gevolgen van hun langverwachte huwelijk. Na de huwelijksreis zorgen een zwangerschap en een bewogen bevalling voor beroering... en een onverwachte verandering in het gedrag van Jacob Black.
  • /10 U moet aangemeld zijn om een rating te geven
    5.2/10 11 Ratings - 8 Recensies

Trailersvan de film The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1

Foto's van de film The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1

Mening van de communityvan de film The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen toevoegen Maak een account aan
gepubliceerd op 12 mei 2012
Ondertussen is dit al het 4de deel uit de reeks, en ben wel blij dat dit deel terug een pak beter is dan het wel miserabele 3de deel. Hoewel ook hier weinig actie valt te beleven, is het verhaal wel goed en boeiend. De film heeft me zeker niet verveeld en kijk dus nu ook naar het laatste deel.

gepubliceerd op 11 december 2011
Ik vind de de film ook bijzonder melig in het begin. Zo van amai wat een romantische meisjes film moet dat zijn. Niet echt mijn ding. Wat later kwam dan wat actie en wat herkenbare twilight dingetjes. Zodoende word hij wel leuk met een iewat raar einde. Ik vind deze versie dan ook de minste van de twilights. Ik ben wel benieuwd wat de volgende zal zijn.

gepubliceerd op 1 december 2011
Sluit perfect aan bij wat ik verwacht had. De eerste helft van dit boek was melig en nogal aan de saaie kant, m.a.w. even behoorlijk doorbijten om tot aan het goede stuk te geraken. Hetzelfde geldt voor de film. De tweede helft van het boek daarentegen, zit vol actie en nieuwe personages, en verveelt geen seconde. Ik ben dan ook in blijde verwachting voor deel II van deze film!

gepubliceerd op 22 november 2011
En opnieuw een franchise die na een uitermate sfeervolle en knappe start in het vierde deel verzandt tot steriele multiplextroep perfect op maat gesneden voor de Joepie-lezertjes. Dubbel zonde, omdat Meyer's boeken wel tot en met "Morgenrood" konden beklijven. Hoogst bizar ook dat de man die debuteerde met het bijzonder fraaie "Gods and Monsters" hier helemaal niets weet mee aan te vangen. En dan komt er straks nog een deel...

gepubliceerd op 16 november 2011
Normaal gezien ben ik wel te vinden voor de Twilightfilms, maar voorlopig vond ik dit deel het minste van allemaal. Ik weet eerlijk gezegd niet hoe het allemaal in het boek wordt weergegeven, maar ik vond het ritme bij momenten bijzonder traag en sommige scènes te lang uitgesponnen. Misschien had "Breaking dawn" zelfs in 1 (desnoods langere) film kunnen worden getoond? Anderzijds was het wel weer een fijn weerzien met de hele Twilightwereld (de goede oude decors, special effects, cast...) Slecht zou ik dit deel uit de Twilightsaga daarom niet noemen, maar ik vind het de hype niet 100% waard. En ergens hoorde ik ook dat we 1 jaar op het vervolg moeten wachten? Hopelijk is dat niet het geval...

Zij raden deze film aan

Delen

Volg Cinebel